Гороховий суп з яловичиною
Гороховий суп з яловичиною – це неймовірно смачне частування для вашого домашнього обіду. Такий продукт порадує апетитним зовнішнім виглядом та поживними властивостями. Приготувати такий суп нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Горох – 190 гр.
- Яловича вирізка – 350 г.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Олія – для смаження.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Вода – 2 л.
- Петрушка – 4 гілки.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо основні продукти за списком.
Крок 2. Попередньо горох промиваємо кілька разів у воді та замочуємо на 2-3 години.
Крок 3. Викладаємо підготовлений горох у каструлю разом із яловичою голяшкою. Заливаємо все це водою та доводимо до кипіння. Потім робимо вогонь мінімальним та варимо близько 1 години, періодично знімаючи піну.
Крок 4. Очищаємо моркву від шкірки і натираємо на великій тертці.
Крок 5. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її з морквою кілька хвилин на олії.
Крок 6. Дістаємо зварене м’ясо із супу. У каструлю відправляємо картоплю, додаємо сіль, мелений перець. Варимо 10 хвилин, потім викладаємо обсмажену цибулю з морквою. Через 5 хвилин додаємо подрібнену зелень та лавровий лист. Доводимо вміст до кипіння та прибираємо з вогню.
Крок 7. Охолоджене м’ясо відокремлюємо від кісточки і ріжемо невеликими шматочками. М’ясо додаватимемо в суп порційно.
Крок 8. Гороховий суп із яловичиною готовий. Частуйтесь!