Рибний суп з консервів горбуші – 6 рецептом з покроковими фото

Горбуша — шалено корисна риба, яка не втрачає своїх властивостей при консервації, не при тепловій обробці. Маючи баночку консервованої рибки можна з легкістю приготувати легкий, ніжний супчик на швидку руку, багатий фосфором і вітаміном D.

Суп з консервованої горбуші з рисом

Бюджетний, але в той же час ситний і наваристий суп з червоною рибкою – горбушею. В рецепті використовуються тільки прості інгредієнти, які можна з легкістю знайти в кожному продуктовому магазині, а сама страва не вимагає багато витрачених сил.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Картопля 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Рис білий 70 гр.
  • Горбуша консервована 250 гр.
  • Кетчуп 2 ст. л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Олія соняшникова 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Кріп за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком — мелений
  • Вода-3 л

Процес приготування:

  1. Як зварити рибний суп з консервів горбуші? Крупу промиваємо в холодній воді не менше 3-5 разів – це необхідно для того, щоб позбутися від надлишків крохмалю і смітинок.
  2. Кілька картоплин очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками.
  3. Цибулину ріжемо на тонкі півкільця.
  4. Морквину тремо на крупній тертці або ріжемо на маленькі брусочки.
  5. У каструлю кладемо нарізану картоплю і рис, заливаємо необхідною кількістю води, додаємо сіль і лаврушку – відправляємо на вогонь. Варимо 20 хвилин.
  6. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо подрібнену цибулю та моркву. Як тільки овочі в засмажки розм’якшаться – додаємо трохи кетчупу, перемішуємо і тушкуємо ще близько 6-8 хвилин на маленькому вогні.
  7. Консервовану рибу разом із заливкою перетираємо виделкою.
  8. Зажарку і окраєць перекладаємо в каструлю до рису і картоплі, приправляємо і за бажанням додаємо подрібнену зелень. Супчик доводимо до кипіння на помірному вогні і знімаємо з плити.
  9. Апетитний рибний суп готовий. Радуйте себе і своїх близьких!

Як зварити суп з консервів горбуші з картоплею?

Ситне, швидке блюдо, яким можна нагодувати всю сім’ю – рибний суп з додаванням картоплі. Таке перше блюдо виходить дуже насиченим і ароматним, а готується дуже просто.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Горбуша консервована – 1 банку.
  • Картопля – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошком – 3-4 шт.
  • лавровий Лист – 1-2 шт.

Процес приготування:

1. Одну картоплину середнього розміру очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.

2. У каструлі відповідного розміру кип’ятимо близько 2 літрів води і відправляємо туди картопляні кубики.

3. Моркву натираємо на крупній або середній тертці.

4. Також перекладаємо в киплячу воду.

5. Подрібнюємо цибулину.

6. Дрібні цибульні шматочки відправляємо в каструлю, до інших овочів.

7. Обережно піднімаємо баночку з рибою.

8. Горбушу розминаємо виделкою прямо в банку разом з масляною заливкою.

9. Як тільки картопля буде готова – відправляємо рибу в суп і продовжуємо готування на повільному вогні ще близько 5-7 хвилин.

10. За кілька хвилин до зняття з плити, додаємо спеції: горошком перець, лаврушку і солимо за смаком.

11. Перед подачею прикрашаємо подрібненою зеленню. Приємного апетиту!

Простий і смачний суп з консервів горбуші з пшоном

Дуже легкий, але в теж час наваристий і ситний суп, виходить з однієї банки рибної консерви і найпростіших і доступних овочів. Процес приготування займає зовсім небагато часу, а результат вас приємно здивує.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Горбуша консервована – 250 гр.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Лист лавра – 1-2 шт.
  • Вода – 1-1,5 л.
  • Пшоняна крупа – 2 ст. л.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошком – 4 шт.

Процес приготування:

1. Починаємо з подрібнення картоплі на кубики середнього розміру, потім перекладаємо їх у каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту, варимо на помірному вогні.

2. Моркву і ріпчасту цибулю подрібнюємо і обсмажуємо до м’якості на сковороді з розпеченим оливковою олією.

3. Засмажку перекладаємо в каструлю, до картопляних кубиках.

4. За 5-7 хвилин до готовності овочів додаємо кілька ложок ретельно промитого пшона і цільні шматочки горбуші. Якщо ви любите, то рибу можна подрібнити з допомогою виделки і додати в такому вигляді. Додаємо лавровий лист, перець горошком і солимо.

5. Продовжуємо варіння ще приблизно 10-15 хвилин.

6. Суп, на швидку руку готовий до подачі. Насолоджуйтесь!

Смачний суп з консервованої горбуші з перловкою

Ароматний рибний суп можна з легкістю приготувати на основі консервованої горбуші. Додавання перловки робить перше блюдо дуже ситним і втамовує відчуття голоду на багато годин.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8-9.

Склад:

  • Горбуша в олії (консервована) – 2 банки.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перловка – 60-70 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 3,8-4 л.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. На ніч замочуємо перлову крупу в холодній і чистій воді для набухання.

2. На наступний день перекладаємо перловку в каструлю і заливаємо необхідною кількістю води, відправляємо на плиту і варимо 35 хвилин.

3. Кілька картоплин очищаємо від шкірки і подрібнюємо в дрібний кубик, відправляємо в каструлю до перловке і варимо 15-20 хвилин.

4. На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо подрібнені овочі – моркву та цибулю, до рум’яності.

5. Горбушу гарненько подрібнюємо за допомогою вилки і додаємо в суп, разом з ароматною засмажкою. Продовжуємо готування протягом 8-10 хвилин.

6. Перед зняттям з вогню, приправляємо блюдо, солимо, перчимо і подаємо в порційних супницах. Приємного апетиту!

Як приготувати суп з консервованої горбуші з вершками?

Шалено ніжний вершковий супчик з консервами з горбуші – це не тільки смачно, але й дуже корисно, так як в рибі міститься багато мікроелементів і фосфору, в яких дуже потребує людський організм.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4-5

Інгредієнти:

  • Горбуша заливки – 1 банку.
  • Картопля – 4-5 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вершки 15 % — 200 мл
  • Вода – 2,5 л
  • Масло соняшникове – 1-2 ст. л
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Починаємо з картоплі, так як цей коренеплід доходить до готовності довше, ніж інші овочі. 4-5 бульб очищаємо і подрібнюємо на дрібний кубик, перекладаємо в каструлю відповідного розміру, заливаємо двома з половиною літрами вода і відправляємо на плиту.

2. Одну цибулину очистити і дрібно шаткуємо.

3. Морквину подрібнюємо на крупній тертці або за допомогою ножа нарізаємо тонкими брусочками.

4. У сотейнику розігріваємо невелику кількість олії до рум’яності обсмажуємо цибулю.

5. До золотистої цибулі додаємо моркву, перемішуємо і обсмажуємо до м’якості овочів.

6. Відкриваємо баночку горбуші і зливаємо заливку в суп.

7. Пасерування перекладаємо в каструлю і продовжуємо варіння ще близько 10 хвилин на повільному вогні.

8. Після закінчення часу, солимо і приправляємо за своїм смаком. Вливаємо трохи менше однієї склянки жирних вершків і перебиваємо всі інгредієнти блендером до консистенції пюре.

9. Готовий суп розливаємо по тарілках і в кожну порцію кладемо по шматочку горбуші. За бажанням прикрашаємо подрібненим кропом. Приємного апетиту!

Покроковий рецепт супу з консервів горбуші з плавленим сиром

М’ясними супами з додаванням сиру вже складно когось здивувати, тому вашій увазі представляється рецепт імпровізованої юшки з горбуші і ніжного вершкового сиру. Блюдо виходить дуже ніжним і легким, але в той же час ситний.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4-5.

Склад:

  • Консерви Горбуша в олії – 250 гр.
  • Картопля – 4-5 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сир плавлений вершковий – 70-100 гр.
  • лавровий Лист – 1-2 шт.
  • Перець чорний мелений – 1/3 ч. ложки
  • Зелень – за смаком.
  • Вода – 2,5 л

Процес приготування:

1. Першим ділом готуємо всі необхідні продукти: овочі очищаємо і промиваємо у воді.

2. Картоплю нарізаємо дрібними шматочками, моркву тонкими кружальцями, а цибулю просто ріжемо на 3-4 частини. Всі овочі перекладаємо в каструлю відповідного розміру, заливаємо двома з половиною літрами води і варимо на помірному вогні близько 10-12 хвилин.

3. Поки готується бульйон – відкриваємо рибну консерву і перетираємо її з допомогою виделки.

4. Через 12 хвилин варіння, додаємо в юшку кілька листочків лавра, перчимо і не забуваємо про сіль.

5. Потім ложкою акуратно перекладаємо в каструлю вершковий плавлений сир.

6. Ретельно вимішуємо всі інгредієнти між собою і тушкуємо ще близько 5 хвилин, щільно закривши кришкою.

7. Вимикаємо вогонь, перекладаємо горбушу і даємо настоятися ще близько 8-10 хвилин.

8. Перед подачею прикрашаємо подрібненою зеленню – кропом, петрушкою або зеленою цибулею. Готуйте в своє задоволення!