Вуха на багатті в казані – 6 рецептів приготування з фото покроково

Національну російську юшку готують у багатьох сім’ях. Популярна страва ідеально підходить для пікніків і походів, тому краще готувати на багатті в казані. Суп можна готувати з різними видами риби, він бере своїм ароматом і яскравим смаком. Оцініть 6 кулінарних ідей з покроковим описом!

Класична юшка з форелі в казані на вогнищі

Наваристу і неймовірно ароматну юшку з форелі краще всього готувати на вогнищі. Оцініть яскравий класичний рецепт. Гаряче блюдо можна подавати на пікнік або просто до обіду.

Інгредієнти на
12 порц.

  • Форель 800 гр.
  • Картопля 5 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний горошок 1 ч. л.
  • Вода-3 л

Процес приготування:

  1. Як приготувати юшку на багатті в казані? Підготуємо потрібні продукти. Овочі очищаємо від шкірки і промиваємо. Форель розрізаємо на невеликі шматки.
  2. Встановлюємо казан над багаттям і кип’ятимо воду. Опускаємо в неї шматочки форелі.
  3. Після готовності рибу викладаємо на тарілку. У казані залишаємо тільки бульйон.
  4. Сирі промиті овочі поділяємо на шматки середнього розміру.
  5. Занурюємо в рибний бульйон картоплю і моркву. Варимо близько 30 хвилин.
  6. Далі додаємо шматочки цибулі і готуємо ще 10 хвилин.
  7. Назад занурюємо в казан рибу. Додаємо сіль, перець і лаврові листочки. Тримаємо над вогнем 10 хвилин.
  8. Гарячу юшку з форелі розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!