Класичний лагман з свинини – 8 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Класичний лагман з свинини – це неймовірно ситне і яскраве за смаком страва для вашого сімейного обіду або вечері. Приготувати такий колоритний східний продукт не складно в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну збірку з покрокових рецептів. Здивуйте своїх близьких або гостей!

Класичний рецепт лагмана з свинини в домашніх умовах

Класичний лагман з додаванням свинини виходить більш жирним і наваристим. Також таке м’ясо зробить вашу кухню більш швидкою, так як воно зовсім невибаглива в кулінарних справах.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Свинина 500 гр.
  • Локшина удон 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Редька чорна ½ шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Масло рослинне 60 мл
  • Вода-2 склянки
  • Зелень 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Зіра ½ ч. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати лагман з свинини за класичним рецептом в домашніх умовах? Розморожене м’ясо поділяємо на невеликі рівні кубики.
  2. Цибулю чистимо від луски і ріжемо на тонкі півкільця.
  3. Знімаємо шкірку з моркви нарізаємо овоч дрібними кубиками.
  4. З болгарського перцю акуратно виймаємо насіння. Сам плід подрібнюємо ножем.
  5. Далі очищаємо редьку і ріжемо її тонкими напівпрозорими смужками.
  6. Помідори попередньо ошпарюємо, а після обережно поділяємо на невеликі кубики.
  7. М’ясо злегка підрум’янюємо з цибулею на рослинному маслі. Потім викладаємо до піджарки всі підготовлені овочі, заливаємо водою, солимо, посипаємо зірою і тушкуємо близько 20 хвилин.
  8. Тепер очищаємо картоплю, також нарізаємо його кубиками й викладаємо в загальну страву. Тушкуємо до готовності картоплі.
  9. Заздалегідь подрібнити зелень. Вона нам знадобиться при поданні.
  10. Окремо відварюємо локшину для лагмана. Під час готування продукт можна трохи посолити.
  11. Останнім кроком з’єднаємо рагу з локшиною і свіжою зеленню. Блюдо викладаємо по порційних тарілках і подаємо до столу!