Класичний лагман з свинини – 8 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Класичний лагман з свинини з картоплею і локшиною

Домашній лагман за класичним рецептом, як правило, готується з додаванням картоплі і локшини. За рахунок такого набору продуктів страва виходить ситним і поживним. Ідеальне рішення для сімейного обіду, не вимагає додаткового гарніру.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг
  • Локшина для лагмана – 300 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Вода – 2 склянки
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за вуксу.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
  • Кумин – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Свинину повністю розморожуємо і нарізаємо на дрібні довгасті шматочки.

2. Чистимо цибулю і подрібнюємо його за допомогою ножа.

3. Обсмажуємо м’ясо з цибулею в казані на олії.

4. Готуємо продукти до повного розм’якшення, після посипаємо паприкою і чорним меленим перцем.

5. Далі кладемо до казан подрібнений перець, часник і помідор. Зменшуємо вогонь на плиті.

6. Тонкими скибочками або смужками ріжемо картоплю і також кладемо його в казан. Сюди ж відправляємо і терту моркву.

7. Заливаємо блюдо водою. Додаємо томатну пасту, хмелі-сунелі, кумін, сіль за смаком. Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 40 хвилин.

8. В цей час відварюємо локшину для лагмана. Після відкидаємо продукт на друшляк.

9. Далі з’єднуємо лагман з локшиною і свіжою зеленню. Можна подавати до столу!