Юшка з сьомги – 10 рецептів класичної юшки в домашніх умовах з фото покроково

Сьомга – цінна і корисна риба. З неї можна зробити масу різноманітних страв, у тому числі і супи. Юшка з сьомги – один з найбільш корисних супів. Вона ситна, але не жирна, а риба віддає всі свої корисні властивості нам. У цій статті зібрано 10 найкращих рецептів. Вибирайте той, що вам по душі і радуйте сім’ю смачним обідом!

Класичний рецепт ухи з сьомги в домашніх умовах

Це класичний рецепт приготування юшки, який прийшов до нас з народної кухні предків. За роки існування він досяг досконалості. Ніяких складних інгредієнтів. Тільки просте і знайоме поєднання. Побалуйте своїх домочадців корисним обідом, який дає сили і енергію для продуктивного дня.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Сьомга 600 гр. філе
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Масло вершкове 50 гр.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Кріп для прикраси
  • Морква 1 шт.
  • Вода 1.5 л

Процес приготування:

  1. Як приготувати юшку з сьомги за класичним рецептом в домашніх умовах? Вимийте філе риби, зріжте м’якоть з шкіри. Якщо є кістки, навіть дрібні, видаліть їх. Розріжте рибу на довгасті шматочки або невеликі кубики. Використовуйте свіжу або свіжоморожену рибу. Головне, щоб вона була свіжою.
  2. Перекладіть в каструлю шматочки і наповніть її водою. Відправте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Очистіть від лушпиння і сполосніть цибулину. Розріжте її навпіл і відправте в каструлю до рибі.
  3. Почистіть і помийте картоплю і моркву. Наріжте овочі невеликими кубиками. Морква також можна порізати півкільцями. Додайте картоплю і моркву в бульйон. Посоліть, поперчіть і додайте лавровий лист. Накрийте каструлю кришкою і варіть 20 хвилин при слабкому кипінні.
  4. По закінченні цього часу додайте в суп невеликий шматочок вершкового масла. Нехай вас не лякає цей інгредієнт, він додасть бульйону легкий молочний смак. Потримайте на вогні ще 3-4 хвилини.
  5. Вимийте свіжий кріп і просушіть його паперовим рушником. Дрібно нарубаєте зелень, залишивши кілька гілочок цілими для прикраси. Зніміть каструлю з супом з вогню. Посипте юшку з сьомги кропом, накрийте кришкою і дайте настоятися 5 хвилин. Розлийте по глибоких тарілках так, щоб у кожній виявився шматочок сьомги. Прикрасьте гілочкою кропу і подавайте з скибочкою хліба.

Приємного апетиту!

Дуже смачна юшка з голови і хвоста сьомги

Якщо на вечерю ви приготували філе сьомги, і залишилися хвіст і голова, не поспішайте їх викидати. З цих частин риби можна зварити чудову юшку. Бульйон вийде навіть більш наваристим, з яскравим рибним смаком і ароматом. А головне, це не сильно вдарить по гаманцю. І бюджет не страждає, і сім’я нагодована!

Час приготування – 45 хвилин

Час готування – 1 годину

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Голова сьомги – 1 шт.
  • Хвіст сьомги – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Перець чорний горошок – 5 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком.
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

1. Очистіть хвіст риби від луски. З голови зріжте зябра. Зробити це дуже легко, просто посуньте наджаберную пластину і надріжте зябра по краях. Також видаліть очі, які можуть зробити бульйон більш каламутним. Перекладіть частини риби в каструлю і залийте холодною водою. Поставте каструлю на плиту.

2. Як тільки вода закипить, злити її і наберіть нової. Очистіть від лушпиння і сполосніть цибулю. Помийте і почистіть моркву. Одну цибулину цілком покладіть в каструлю з рибою. Моркву розрізати уздовж навпіл, одну частину так де відправте в бульйон. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин. По мірі появи піни знімайте її шумівкою або ложкою.

3. Дістаньте з бульйону рибу і овочі і процідіть рідину в іншу каструлю. Поверніть бульйон на вогонь. Почистіть і обмийте картоплю, наріжте його кубиками. Покладіть бульбу в каструлю. Варіть 10 хвилин на середньому вогні.

4. Другу цибулину дрібно покришіть, а половину моркви натріть на крупній тертці. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте в ній подрібнений овочі близько 5 хвилин, поки вони не стануть м’якими.

5. М’ясо з хвоста риби відокремте від кісток і шкіри. Розділіть його на дрібні частини. Додайте рибу в каструлю з бульйоном. Туди ж відправте пасеровані овочі. Посоліть, додайте лавровий лист і горошини перцю. Варіть 10 хвилин на повільному вогні. Зелень вимийте і обсушіть. Дрібно нарубаєте і додайте в готовий суп. Накрийте каструлю кришкою і дайте настоятися. Розлийте по вуха мисочкам, подавайте гарячими з скибочкою пшеничного хліба.

Приємного апетиту!

Справжня юшка з сьомги з вершками по-фінськи

Юшка по-фінськи – найпопулярніший північний суп, улюблений у всьому світі. Його готують з червоної риби, і сьомга – відмінний варіант. Вона сповнена омега-3, незамінних мікроелементів і вітамінів. Тому юшку з цієї риби вважають не тільки смачною і поживною, але й корисною. А вершки додають рибному ніжність смаку.

Час приготування – 40 хвилин

Час готування – 55 хвилин

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Бульйон рибний – 800 мл
  • Картопля – 150 гр.
  • Філе сьомги – 150 гр.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Цибуля шалот – 65 гр.
  • Морква – 60 гр.
  • Вершки 10% – 100 гр.
  • Кріп – 10 гр.
  • Часник – 2 зубчики
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

1. Підготуйте рибний бульйон. Для його приготування можете використовувати голову або хвіст риби. Залийте їх холодною водою і варіть 20 хвилин, періодично знімаючи з поверхні піну. Вийміть частини риби з каструлі і процідіть бульйон, щоб видалити все зайве. Готовий бульйон поставте на вогонь і доведіть до кипіння.

2. В цей час очистіть і вимийте картоплю, моркву, кріп, цибулю і часник. Просушіть їх паперовим рушником. Наріжте картоплю кубиками середнього розміру, дрібно нарубаєте зелень і часник подрібніть цибулю і моркву наріжте кружечками. Філе сьомги зріжте з шкіри і розріжте на невеликі шматочки. Додайте моркву і картоплю в киплячий бульйон, посоліть і поперчіть. Варіть на повільному вогні при відкритій кришці 15 хвилин, до готовності картоплі.

3. На сковороді, змазаній рослинною олією, пропассеруйте цибулю і половину часнику, з додаванням лаврового листа. Смажте близько 3 хвилин, помішуючи, поки цибуля не стане золотистого кольору.

4. Додайте в каструлю з бульйоном вміст сковороди і добре перемішайте. Варіть не більше хвилини.

5. Додайте в суп часник і нарізане філе риби. Варіть на середньому вогні близько 2 хвилин. Після цього влийте вершки, попередньо злегка струснувши їх. Доведіть суп до кипіння і зніміть з вогню.

6. Додайте в юшку по-фінськи з сьомги січену зелень. Накрийте каструлю кришкою і залиште настоятися 5-10 хвилин. Розлийте по глибоких тарілках і подавайте з грінками або крекерами.

Приємного апетиту!

Як зварити наваристу юшку з сьомги з пшоном?

Цей рецепт сподобається всім любителям риби. Використовувати можна будь-яку частину риби: філе, голову або хвіст. Бульйон виходить насиченим, з приголомшливим рибним смаком і ароматом. А пшоняна крупа робить суп більш густим і поживним. Спробуйте цей рецепт будинку, щоб нагодувати свою сім’ю смачним і ситним обідом.

Час приготування – 45 хвилин

Час готування – 1 годину

Порції – 7

Інгредієнти:

  • Сьомга – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Картопля – 4-5 шт.
  • Пшенпро – 10 ст. л.
  • Перець чорний горошок – за смаком
  • лавровий Лист – 2-3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Кріп – 10 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Вода – 4 л

Процес приготування:

1. Ретельно вимийте рибу, очистіть її від луски і нутрощів. Зріжте голову і видаліть зябра і очі. Розріжте рибу на не дуже широкі скибочки. Складіть все в каструлю, в тому числі і голову з хвостом. Залийте холодною водою і відправте варитися. Доведіть до кипіння і зніміть піну, щоб бульйон не був мутним. Почистіть і промийте ріпчасту цибулю. Одну цибулину цілком покладіть в каструлю з рибою. Туди ж додайте лавровий лист, горошини перцю, посоліть. Варіть 20-25 хвилин.

2. В цей час очистіть від шкірки картоплю і моркву, промийте овочі під проточною водою. Наріжте моркву кружечками, а картопля – невеликими кубиками. Вимийте зелень і просушіть її паперовим рушником. Дрібно нарубаєте. Коли риба звариться, дістаньте її з бульйону. Для зручності використовуйте шумівку. Вийміть також варену цибулину, вона більше не знадобиться. Процідіть бульйон через дрібне сито, щоб видалити дрібні кісточки і решту луску. Поверніть бульйон на плиту і додайте нарізану картоплю.

3. Дрібно наріжте другу цибулину, відправте її на розігріту сковороду, змащену невеликою кількістю масла. Пасеруйте до прозорого кольору. Слідом додайте в сковороду моркву. Смажте до золотистого кольору цибулі. Коли картопля в каструлі буде наполовину готовий, додайте пасеровані овочі і перемішайте. Зменшіть вогонь і варіть при слабкому кипінні.

4. Розберіть рибу, відокремивши її від кісток і шкіри. Розділіть на невеликі шматочки. Додавайте її порційно в тарілки, коли будете подавати суп.

5. Пшоно промийте і додайте в суп за 10-15 хвилин до готовності. Варіть на невеликому вогні, поки крупа не буде готова. Зніміть юшку з вогню і всипте нарубану зелень. Накрийте кришкою і залиште настоюватися на 5 хвилин. Розкладіть шматочки риби по тарілках і розлийте суп. Подавайте гарячим.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування юшки з черевець сьомги

Хочете, бути здоровими і повними енергії? Тоді не нехтуйте вживанням риби. Сьомга є однією з найбільш корисних. Її корисні мікроелементи і вітаміни покращують роботу мозку, зміцнюють судини і розріджують кров. Омега-3 покращує метаболізм, допомагає скинути вагу і піднімає настрій.

Час приготування – 35 хвилин

Час готування – 50 хвилин

Порції – 5

Склад:

  • Черевця сьомги – 500 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чорний горошок – 3 шт.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Кріп – 1 пучок
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

1. Наберіть в каструлю води і поставте її закипання вогонь. В цей час займіться черевцями. Гарненько промийте їх і зріжте м’ясо з шкіри. Наріжте невеликими шматочками. Як тільки вода закипить, покладіть сьомгу в каструлю. Варіть на середньому вогні.

2. Поки вариться риба, почистіть картоплю, моркву і цибулю. Сполосніть овочі під проточною водою. Наріжте картоплю невеликими брусочками або кубиками. Моркву наріжте соломкою. Цибулю поріжте на дрібні кубики.

3. Якщо по мірі того, як вариться риба, з’являється піна, обов’язково знімайте її ложкою або шумівкою. Нарізані овочі відправте до риби. Додайте лавровий лист і чорний перець. Накрийте каструлю кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть суп 25 хвилин, до повної готовності овочів.

4. Ретельно вимийте і просушіть свіжий кріп. Дрібно наріжте його гілочки. Стебла використовувати не потрібно. Коли вуха майже готова, посоліть суп і всипте зелень. Акуратно перемішайте. Не заважайте занадто інтенсивно, щоб шматочки риби не розвалилися.

5. Вимкніть плиту. Щоб вуха повністю ввібрала смак і запах сьомги, накрийте каструлю кришкою і залиште суп насичуватися на теплій плиті впродовж 10 хвилин. Розлийте юшку з сьомги по глибоких мисках і подавайте обід до столу.

Приємного апетиту!

Швидкий і простий рецепт ухи з сьомги з картоплею

Багато боятися готувати юшку, бо думають, що це довго і складно. Так, є такі рецепти, з якими потрібно морочитися. Але цей – один з найпростіших. Суп з класичних для юшки інгредієнтів, без додавання круп, специфічних овочів і зайвих спецій. Рецепт легко повторити, тому пробуйте його будинку.

Час приготування – 35 хвилин

Час готування – 50 хвилин

Порції – 6

Склад:

  • Хвіст сьомги – 400 гр.
  • Голова сьомги – 400 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Перець духмяний горошок – 5 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком.
  • Вода – 2,5 л

Процес приготування:

1. Замочіть голову риби в холодній воді на 20 хвилин, потім ретельно промийте під проточною водою. Відокремте зябра, акуратно зрізавши їх кухонними ножицями або невеликим ножем. Видаліть очі. Трохи посоліть голову і відкладіть в сторону. Хвіст очистіть від луски і промийте холодною водою.

2. Підготуйте овочі. Вимийте і очистіть від шкірки картоплю і моркву. Наріжте картоплю і одну морквину невеликими кубиками. Очистіть від лушпиння цибулі, сполосніть і витріть його. Одну цибулину розрізати навпіл, а другу дрібно нашаткуйте.

3. У велику каструлю опустіть підготовлену рибу і залийте холодною водою. Поставте варитися на плиту. Відразу ж додайте цілу моркву, весь цибулю, нарізану і немає, і запашний перець. Доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь до мінімуму і варіть 5-7 хвилин. З’явилася зніміть піну шумівкою.

4. Дістаньте з каструлі рибу і овочі. Процідіть бульйон в чисту каструлю, щоб позбутися від дрібних кісток і шматочків цибулі. Поверніть основу для супу на плиту, доведіть до кипіння. А в цей час відокремте м’ясо риби від кісток і шкіри.

5. У киплячий бульйон покладіть подрібнену моркву і картоплю. Варіть 10 хвилин на повільному вогні. По закінченні цього часу, додайте в бульйон лавровий лист і м’якоть риби. Посоліть і поперчіть за смаком. Накрийте кришкою і варіть 5 хвилин. Вимкніть плиту та потримайте під кришкою ще хвилин 5-10, щоб смак супу повністю розкрився.

Приємного апетиту!

Як правильно зварити юшку з сьомги на багатті в казані?

Ні один літній виїзд на природу не обходиться без застілля. Один з кращих варіантів похідних страв – то вуха. Приємно скуштувати гарячого супу, коли опускається вечірня прохолода або тільки-тільки сходить сонце. Приготована за цим рецептом вуха завжди вийде вдалою.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування: 1 годину 15 хвилин

Порції – 7

Інгредієнти:

  • Сьомга – 1 кг
  • Вода – 3.5 л
  • Картопля – 5-7 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль – ½ ст. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Кріп – ½ пучка
  • Лист лавровий – 2 шт.

Процес приготування:

1. Налийте воду в казан і нагрійте її на вогні. А в цей час підготуйте рибу. Очистіть сьомгу від луски і плавиков, акуратно видаліть нутрощі. Відріжте голову і хвіст. Вони знадобляться для бульйону. З голови видалити зябра і очі. Розріжте рибу і зріжте філе з кісток і шкіри. Хребет теж піде в бульйон. Філе наріжте на невеликі кубики.

2. Коли вода закипить, опустіть в казан голову, хребет і хвіст риби. Посоліть і накрийте кришкою. Доведіть до кипіння і акуратно зніміть піну ложкою. Кип’ятіть ще 10 хвилин.

3. Поки вариться риба, очистіть від шкірки картоплю і моркву. Наріжте картоплю кубиками, а моркву подрібніть на кружечки. Почистіть цибулю і дрібно наріжте. Промийте і нарубаєте кріп.

4. Коли рибний бульйон звариться, витягніть частини риби. Так як процідити бульйон на природі проблематично, виловите всі потрапили в суп кісточки і лусочки ложкою. Дайте дров прогоріти до стану вугілля, повинен залишитися невеликий вогонь. У бульйон відправте нарізані овочі і підготовлене філе риби. Варіть до повної готовності картоплі і риби.

5. Як тільки овоч звариться, додайте в суп лавровий лист, перець і, при необхідності, ще трохи солі. Всипте січену зелень. Накрийте казанок кришкою і потримайте над багаттям 1-2 хвилини. Зніміть юшку з вогню і залиште настоюватися 10 хвилин. Розлийте по мисках і пробуйте відразу ж, поки гаряча.

Приємного апетиту!

Неймовірно смачна юшка з сьомги з помідорами

Існує безліч варіантів приготування ухи з сьомги, один з найцікавіших – юшка з помідорами. Цей овоч надає легку кислинку страви і красивий червонуватий колір. Такий суп підходить тим, хто стежить за фігурою, адже в ньому не більше 90 ккал. А риба і помідори містять масу корисних речовин.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 годину 45 хвилин

Порції – 7

Інгредієнти:

  • Сьомга — 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Корінь селери – 1 шт.
  • Корінь петрушки – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок
  • Перець чорний горошок – за смаком
  • Лист лавровий – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Вода – 3,5 л.

Процес приготування:

1. У глибоку каструлю складіть голову і хвіст риби, попередньо очистивши їх від луски, зябер і ретельно промивши під проточною водою. Залийте холодною водою і відправте варитися на плиту. Доведіть до кипіння і зніміть піну, яка утворилася за допомогою шумівки.

2. Почистіть і промийте моркву і цибулю. Моркву розрізати на 4 частини. Додайте її в каструлю з рибою, туди ж покладіть одну цілу цибулину, корінь селери і корінь петрушки. Приправте горошинками перцю. Зменшіть вогонь до слабкого і варіть 50 хвилин.

3. Почистіть картоплю і наріжте його невеликими брусочками. Другу цибулину дрібно наріжте.

4. Вимийте помідори і очистіть його від шкірки. Щоб зробити це було максимально просто, обдайте його окропом і дайте полежати в гарячій воді 2-3 хвилини. Після акуратно і легко зніміть шкірку. Розріжте помідор на середні кубики. Вимийте і просушіть кріп, дрібно нашаткуйте.

5. Вийміть з бульйону рибу і овочі, вони більше не потрібні. Відокремте від кісток рибну м’якоть. Процідіть рідину через дрібне сито і повернути на вогонь. Покладіть в каструлю нарізану картоплю, посоліть і поперчіть. Варіть 10 хвилин на середньому вогні. Після додайте подрібнену цибулю, помідор і кріп. Варіть 5 хвилин при повільному кипінні. Додайте шматочки риби. Зніміть каструлю з вогню і накрийте кришкою. Залиште настоюватися на 15 хвилин. Подавайте гарячими з шматочком житнього хліба.

Приємного апетиту!

Навариста і ароматна юшка з сьомги з рисом

В класичному рецепті юшки не використовуються крупи. Але цей кулінарний експеримент став успішним, тому увійшов в число рецептів приготування незвичайною і смачної ухи з сьомги. Рис робить суп більш густим і наваристим, надає свою нотку смаку, яка відмінно поєднується з червоною рибою.

Час приготування: 1 годину

Час приготування: 1 годину 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сьомга – 250 гр.
  • Кріп – 2-3 гілочки
  • Перець духмяний горошок – 4-5 шт.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Цибуля – ½ шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Рис – ½ склянки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

1. М’ясо сьомги ретельно промийте, якщо є, видалити лусочки і шкіру. Складіть рибу в каструлю. Залийте холодною водою.

2. Гілочки кропу вимийте і разом зі стеблами додайте до риби. В ту ж каструлю покладіть лавровий лист і чорний перець горошком. Поставте каструлю на середній вогонь. При утворенні пінки знімайте її з поверхні ложкою або шумівкою.

3. Помийте і почистіть моркву, картоплю і цибулю. Наріжте картоплю невеликими кубиками, моркву натріть на крупній тертці, а цибулю розріжте навпіл, використовуйте тільки одну половину. Моркву і пів-цибулини додайте в каструлю з майбутнім бульйоном. Варіть близько 20 хвилин на слабкому вогні.

4. Кілька разів промийте рис під холодною водою, щоб вивести зайвий крохмаль. 20 хвилин вийміть з бульйону всі спеції і овочі, крім моркви. Рибу теж залиште в каструлі. Покладіть в каструлю нарізану картоплю і рис.

5. Варіть вуха до готовності картоплі, це займе близько 15 хвилин. Після посоліть і поперчіть суп. Зніміть з вогню і дайте постояти під закритою кришкою близько 5 хвилин. Розлийте по глибоких тарілках і кличте сім’ю за стіл.

Приємного апетиту!

Як приготувати юшку з хребта сьомги в домашніх умовах?

Юшка з сьомги – відмінний варіант обіду для всієї родини. Так, сьомга не найдешевша риба. Але це не означає, що суп з неї можна готувати тільки з особливого приводу. Для юшки можна використовувати частини риби, такі як голови, хвости і хребти. Вони продаються окремо, і це набагато дешевше цілої риби.

Час приготування: 1 годину

Час приготування: 1 годину 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Хребет – 1 шт.
  • Цибуля – 1/4 шт.
  • Кріп – 3 гілки
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Перець чорний горошок – 3-4 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Петрушка – за смаком
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

1. Почніть з приготування бульйону. Сполосніть хребет під проточною водою і помістіть в каструлю. Туди ж відправте гілочки кропу, лавровий лист і перець горошком. Очистіть і промийте цибулину, розріжте на чверті і одну з них додайте до решти інгредієнтів. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Зніміть піну і варіть 20 хвилин при слабкому кипінні.

2. Вийміть вміст каструлі і очистіть бульйон від усього зайвого, пропустивши його через сито. Варені овочі викиньте, а рибний хребет відокремте від м’яса. Поверніть бульйон на плиту.

3. Очистіть від шкірки картоплю і наріжте його кубиками. Промийте їх холодною водою, щоб вивести частину крохмалю. Покладіть її в каструлю з бульйону.

4. Вимийте і почистіть моркву. Натріть плід на крупній тертці. Відправте його в суп. Варіть на середньому вогні протягом 10-15 хвилин, поки картопля не звариться.

5. Посоліть і поперчіть. Дрібно нарубаєте петрушку і додайте в каструлю з супом. Слідом покладіть шматочки риби. Варіть ще 3-4 хвилини на повільному вогні. Коли юшка готова, розлийте її по мисочкам і подавайте до столу, в поєднанні з пшеничним хлібом або грінками.