Гарбузовий суп-пюре класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Гарбузовий суп-пюре – це дуже смачна, яскрава, корисна та поживна страва для вашого сімейного обіду. Крем-суп із гарбуза можна приготувати різними способами. Найкращі варіанти ми зібрали у перевіреній кулінарній добірці з десяти рецептів з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Гарбузовий суп-пюре класичний

Гарбузовий суп-пюре класичний відрізняється насиченим смаком, привабливим виглядом та поживністю. Таке частування ідеально підійде для вашого домашнього обіду і урізноманітнює звичне меню. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Інгредієнти:

на – 2 порції

  • Гарбуз – 400 гр.
  • Морква – 80 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 80 гр.
  • Вода – 600 мл.
  • Олія вершкове – 50 гр.
  • Олія – ​​2 ст.л.
  • Сіль за смаком
  • Вершки – 130 мл. (20%)
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Гарбузовий суп-пюре за класичним рецептом готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі заздалегідь очищаємо та промиваємо.

Морквину розрізаємо на кружечки, цибулю обробляємо на півкільця.

Гарбуз нарізаємо кубиками середнього розміру.

Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо на неї цибулю з морквою. Обсмажуємо близько 3 хвилин, періодично помішуючи.

У каструлю або сотейник викладаємо шматки гарбуза та обсмажені овочі. Заливаємо гарячою водою та ставимо на вогонь.

Проварюємо овочі близько 25 хвилин. За смаком додаємо сіль та перець.

Переливаємо вміст у чашу блендера та збиваємо до отримання каші.

Отриману масу прогріваємо на вогні та вливаємо вершки.

В кінці в суп занурюємо шматочок вершкового масла|мастила|.

Перемішуємо та прогріваємо суп ще пару хвилин на помірному вогні.

Гарбузовий суп-пюре готовий. Розливайте по тарілках та подавайте до столу!