Молочний суп з макаронами – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Молочний суп з макаронами – це ніжне і смачне перше блюдо для вашого обіднього столу. Такий суп також підходить і для дитячого меню. Є кілька варіантів його приготування. Кращі з них ми зібрали для вас у кулінарній добірці з п’яти рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Молочний суп з макаронами в каструлі

Молочний суп з макаронами в каструлі порадує вас простим і швидким кулінарним процесом. Готове блюдо вийде дуже ніжним і апетитним. Подавайте його до обіду в колі сім’ї. Для приготування рекомендуємо використовувати перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Молоко коров’яче ½ л.
  • Вода 100 мл
  • Сіль за смаком
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Ванілін 1 гр.
  • Макарони 60 гр.
  • Масло вершкове 25 гр.

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
  2. Відміряємо вказану кількість молока і вливаємо його в каструлю. Сюди ж підливаємо трохи холодної води (100 мл). Ставимо посуд з вмістом на плиту.
  3. Кип’ятимо вміст на невеликому вогні, після розмішуємо тут сіль за смаком.
  4. Додаємо одну столову ложку цукру. Знову перемішуємо до розчинення сухого інгредієнта.
  5. Всипаємо дрібні макарони. Можна використовувати вермішель, дрібні ріжки або фігурки. Відварюємо, періодично прибираючи пінку.
  6. Варимо суп з макаронами близько 3-5 хвилин, після опускаємо сюди шматочок вершкового масла. Перемішуємо і вимикаємо вогонь.
  7. Молочний суп з макаронами в каструлі готовий. Розливайте по порційних тарілках і подавайте до столу!