Легкі та поживні супи з фрикадельками зародилися в Італії і давно завоювали популярність у багатьох кухнях світу. Оригінальна і проста у виконанні страва ідеально підходить для подачі до обіду. М’ясні кульки можна приготувати з курячого фаршу. Це зробить частування більш ніжним. Оцініть домашню підбірку з 10 покрокових рецептів.
Суп з фрикадельками з курячого фаршу і рису
Апетитний і легкий домашній суп можна приготувати з курячих фрикадельок і рисової крупи. Гаряче блюдо стане відмінним рішенням для великого сімейного обіду. Оцініть просту кулінарну ідею!
Інгредієнти на
8 порц.
- Куряче філе 400 гр.
- Рис білий 150 гр.
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Лавровий лист 2 шт.
- Зелень ½ пучка
- Вода 2.5 л.
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Як зварити смачний суп з курячими фрикадельками? Підготуємо необхідні продукти для приготування супу.
- Куряче філе прокручуємо через м’ясорубку і розмішуємо його з половинкою подрібненої цибулі, сіллю і яйцем. Перемішуємо масу.
- Промиваємо рис і очищену картоплю нарізаємо невеликими брусочками. Відварюємо продукти в каструлі з водою.
- Повертаємося до курячого фаршу. Ліпимо з нього невеликі гладкі кульки.
- Занурюємо сирі фрикадельки в каструлю з водою. Додаємо спеції за смаком.
- Тонким ріжемо кружечками очищену моркву. Обсмажуємо продукт з рештою ріпчастою цибулею до м’якого стану.
- Відправляємо овочеву піджарку до іншим продуктам.
- Викладаємо в суп подрібнену зелень і лаврові листочки. Варимо страву на слабкому вогні ще 15 хвилин.
- Розливаємо апетитний суп з фрикадельками і подаємо їх до столу. Приємного апетиту!
Простий і смачний рецепт супу з курячими фрикадельками і картоплею
Апетитне рішення для вашого сімейного столу – ситний суп з курячих фрикадельок і картоплі. Яскраве частування порадує своїм ніжним смаком і ароматом. Подавайте разом з хлібом або свіжою зеленню.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 8
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Рис – 80 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Борошно – 50 гр.
- Вода – 2 л
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Очищаємо і промиваємо картоплю. Після нарізаємо його невеликими кубиками.
2. Занурюємо підготовлений продукт в каструлю з водою, яку ставимо на плиту.
3. В цей час промиваємо і замочуємо невелика кількість рису.
4. Очищаємо цибулю і подрібнюємо його будь-яким зручним способом.
5. Морква пропускаємо через тертку з дрібними зубами.
6. У сковороді з рослинним маслом обсмажуємо подрібнені цибулю з морквою. Тушкуємо до м’якого стану пару хвилин.
7. Куряче філе пропускаємо через м’ясорубку і занурюємо в глибоку тарілку.
8. Додаємо до курячого фаршу борошно і розбиваємо яйце. За смаком можна додати трохи солі. Розмішуємо продукти і ліпимо з отриманої маси невеликі кульки.
9. Сирі фрикадельки з курячого філе занурюємо в каструлю з киплячим картоплею.
10. Після того, як фрикадельки поміняють колір, додаємо в суп овочеву піджарку і промитий рис.
11. Варимо страву на тихому вогні близько 15 хвилин і в кінці додаємо подрібнену зелень. Сіль і спеції регулюємо в цей момент за смаком.
12. Ароматний і наваристий суп з курячими фрикадельками розливаємо по тарілках. Готово, страву можна подавати до столу!
Як зварити смачний суп з фрикадельками з курячого фаршу і картоплею?
В рамках обіднього меню оцініть яскраву ідею супу з картоплі і фрикадельок. М’ясний інгредієнт легко приготувати з курячого фаршу. Готову страву потішить приємним ароматом і насиченим смаком.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 8
Склад:
- Фарш курячий – 300 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Крупа пшоняна – 80 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 0,5 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Вода – 2,5 л
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Очищаємо картоплю й нарізаємо його невеликими кубиками. Занурюємо продукт в каструлю з водою.
2. Солимо вміст і доповнюємо його лавровим листком. Ставимо на плиту.
3. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо.
4. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м’якого стану.
5. Курячий фарш доповнюємо чорним меленим перцем і курячим яйцем.
6. Розмішуємо м’ясну масу і ліпимо з неї кульки невеликого розміру.
7. Опускаємо підготовлені фрикадельки в каструлю з картоплею.
8. Слідом відправляємо в овочеву страву піджарку.
9. Промиваємо пшоняну крупу і також кладемо її в блюдо.
10. Варимо суп на слабкому вогні близько 15 хвилин.
11. Доповнюємо вміст подрібненою зеленню і прибираємо з вогню.
12. Наваристий суп з фрикадельками і картоплею готовий. Діліть його на порції подавайте до столу!
ПП дієтичний суп з фрикадельками з курячої грудки
Низькокалорійний і при цьому поживний суп можна приготувати з фрикадельками з курячого філе. Ніжне блюдо різноманітить ваш обідній стіл, а також порадує своїми смаковими і корисними властивостями.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Філе куряче – 200 гр.
- Цибуля порей – 50 гр.
- Цибуля шалот – 30 гр.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Зелень – за смаком.
- Яйце – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – 5 ст.
Процес приготування:
1. Куряче філе подрібнюємо у блендері або пропускаємо через м’ясорубку. Далі продукт ретельно вимішуємо з сіллю, чорним меленим перцем і подрібненою зеленню.
2. Ліпимо з отриманого ніжного фаршу гладкі маленькі кульки.
3. Очищаємо моркву і нарізаємо її дрібними кубиками. Подрібнюємо цибулю шалот і порей будь-яким зручним способом.
4. Відправляємо тефтелі і нарізані продукти в каструлю з водою. Доводимо вміст до кипіння і варимо на слабкому вогні близько 15 хвилин.
5. Через 15 хвилин готування додаємо в блюдо подрібнений часник і вливаємо тонким струменем збите яйце. За смаком доповнюємо страву сіллю і перцем.
6. Низькокалорійний суп з курячими фрикадельками готовий. Розливайте гаряче частування по тарілках і ставте його на обідній стіл.
Швидкий і простий суп з курячими фрикадельками і локшиною
Оригінальний рецепт домашнього супу з локшиною і курячими фрикадельками. Легке і поживне частування ідеально підійде для обіднього меню. Порадуйте рідних цікавим гарячим частуванням.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Фарш курячий – 300 гр.
- Локшина – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Вода – 1,5 л
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти для приготування супу. Курячий фарш заздалегідь розморожуємо і розмішуємо з курячим яйцем.
2. Дрібно натираємо моркву, подрібнюємо цибулю. З курячого фаршу ліпимо кульки невеликого розміру.
3. Сирі овочі і фрикадельки занурюємо в каструлю з холодною водою. Доводимо вміст до кипіння.
4. Зменшуємо вогонь, солимо блюдо і доповнюємо зеленню за смаком. Сюди ж опускаємо локшину. Варимо страву ще 10 хвилин.
5. Гарячий суп з фрикадельками і локшиною готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до обіднього столу!
Дуже смачний сирний суп з курячими фрикадельками
Неймовірно смачний сирний суп з фрикадельками ідеально доповнить ваш обіднє меню. Ситне гаряча страва обов’язково сподобається дітям. Оцініть цікаву і просту у виконанні кулінарну ідею.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Фарш курячий – 500 гр.
- Сир плавлений – 200 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Часник – 2 зубчики.
- Гриби шампіньйони – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 1,5 л
Процес приготування:
1. У курячий фарш розбиваємо яйце. Солимо, перчимо масу і ретельно розмішуємо.
2. Натираємо очищену моркву, ріпчасту цибулю поділяємо тонкими півкільцями.
3. Очищаємо від шкірки картоплю і ділимо його тонкою соломкою.
4. Ретельно промиваємо свіжі печериці і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом.
5. Кип’ятимо воду в каструлі і занурюємо сюди картопляну соломку.
6. Після того, як картопля злегка розм’якне, додаємо в масу цибулю з морквою.
7. Слідом опускаємо в каструлю шматочки печериць.
8. З курячого фаршу ліпимо невеликі кульки. Кладемо їх в суп разом з подрібненою зеленню і зубчиками часнику. Доповнюємо страву сіллю, спеціями і плавленим сиром. Варимо близько 15 хвилин.
9. Ароматне наваристое страву можна прибирати з плити. Розливаємо сирний суп з курячими фрикадельками по тарілках і подаємо до столу. Готово!