Суп з курячими фрикадельками – 6 найсмачніших рецептів з фото покроково

Легкі та поживні супи з фрикадельками зародилися в Італії і давно завоювали популярність у багатьох кухнях світу. Оригінальна і проста у виконанні страва ідеально підходить для подачі до обіду. М’ясні кульки можна приготувати з курячого фаршу. Це зробить частування більш ніжним. Оцініть домашню підбірку з 10 покрокових рецептів.

Суп з фрикадельками з курячого фаршу і рису

Апетитний і легкий домашній суп можна приготувати з курячих фрикадельок і рисової крупи. Гаряче блюдо стане відмінним рішенням для великого сімейного обіду. Оцініть просту кулінарну ідею!

Інгредієнти на
8 порц.

  • Куряче філе 400 гр.
  • Рис білий 150 гр.
  • Картопля 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Зелень ½ пучка
  • Вода 2.5 л.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як зварити смачний суп з курячими фрикадельками? Підготуємо необхідні продукти для приготування супу.
  2. Куряче філе прокручуємо через м’ясорубку і розмішуємо його з половинкою подрібненої цибулі, сіллю і яйцем. Перемішуємо масу.
  3. Промиваємо рис і очищену картоплю нарізаємо невеликими брусочками. Відварюємо продукти в каструлі з водою.
  4. Повертаємося до курячого фаршу. Ліпимо з нього невеликі гладкі кульки.
  5. Занурюємо сирі фрикадельки в каструлю з водою. Додаємо спеції за смаком.
  6. Тонким ріжемо кружечками очищену моркву. Обсмажуємо продукт з рештою ріпчастою цибулею до м’якого стану.
  7. Відправляємо овочеву піджарку до іншим продуктам.
  8. Викладаємо в суп подрібнену зелень і лаврові листочки. Варимо страву на слабкому вогні ще 15 хвилин.
  9. Розливаємо апетитний суп з фрикадельками і подаємо їх до столу. Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт супу з курячими фрикадельками і картоплею

Апетитне рішення для вашого сімейного столу – ситний суп з курячих фрикадельок і картоплі. Яскраве частування порадує своїм ніжним смаком і ароматом. Подавайте разом з хлібом або свіжою зеленню.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 8

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Рис – 80 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Борошно – 50 гр.
  • Вода – 2 л
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Очищаємо і промиваємо картоплю. Після нарізаємо його невеликими кубиками.

2. Занурюємо підготовлений продукт в каструлю з водою, яку ставимо на плиту.

3. В цей час промиваємо і замочуємо невелика кількість рису.

4. Очищаємо цибулю і подрібнюємо його будь-яким зручним способом.

5. Морква пропускаємо через тертку з дрібними зубами.

6. У сковороді з рослинним маслом обсмажуємо подрібнені цибулю з морквою. Тушкуємо до м’якого стану пару хвилин.

7. Куряче філе пропускаємо через м’ясорубку і занурюємо в глибоку тарілку.

8. Додаємо до курячого фаршу борошно і розбиваємо яйце. За смаком можна додати трохи солі. Розмішуємо продукти і ліпимо з отриманої маси невеликі кульки.

9. Сирі фрикадельки з курячого філе занурюємо в каструлю з киплячим картоплею.

10. Після того, як фрикадельки поміняють колір, додаємо в суп овочеву піджарку і промитий рис.

11. Варимо страву на тихому вогні близько 15 хвилин і в кінці додаємо подрібнену зелень. Сіль і спеції регулюємо в цей момент за смаком.

12. Ароматний і наваристий суп з курячими фрикадельками розливаємо по тарілках. Готово, страву можна подавати до столу!

Як зварити смачний суп з фрикадельками з курячого фаршу і картоплею?

В рамках обіднього меню оцініть яскраву ідею супу з картоплі і фрикадельок. М’ясний інгредієнт легко приготувати з курячого фаршу. Готову страву потішить приємним ароматом і насиченим смаком.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Склад:

  • Фарш курячий – 300 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Крупа пшоняна – 80 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Вода – 2,5 л
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Очищаємо картоплю й нарізаємо його невеликими кубиками. Занурюємо продукт в каструлю з водою.

2. Солимо вміст і доповнюємо його лавровим листком. Ставимо на плиту.

3. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо.

4. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м’якого стану.

5. Курячий фарш доповнюємо чорним меленим перцем і курячим яйцем.

6. Розмішуємо м’ясну масу і ліпимо з неї кульки невеликого розміру.

7. Опускаємо підготовлені фрикадельки в каструлю з картоплею.

8. Слідом відправляємо в овочеву страву піджарку.

9. Промиваємо пшоняну крупу і також кладемо її в блюдо.

10. Варимо суп на слабкому вогні близько 15 хвилин.

11. Доповнюємо вміст подрібненою зеленню і прибираємо з вогню.

12. Наваристий суп з фрикадельками і картоплею готовий. Діліть його на порції подавайте до столу!

ПП дієтичний суп з фрикадельками з курячої грудки

Низькокалорійний і при цьому поживний суп можна приготувати з фрикадельками з курячого філе. Ніжне блюдо різноманітить ваш обідній стіл, а також порадує своїми смаковими і корисними властивостями.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Філе куряче – 200 гр.
  • Цибуля порей – 50 гр.
  • Цибуля шалот – 30 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Зелень – за смаком.
  • Яйце – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 5 ст.

Процес приготування:

1. Куряче філе подрібнюємо у блендері або пропускаємо через м’ясорубку. Далі продукт ретельно вимішуємо з сіллю, чорним меленим перцем і подрібненою зеленню.

2. Ліпимо з отриманого ніжного фаршу гладкі маленькі кульки.

3. Очищаємо моркву і нарізаємо її дрібними кубиками. Подрібнюємо цибулю шалот і порей будь-яким зручним способом.

4. Відправляємо тефтелі і нарізані продукти в каструлю з водою. Доводимо вміст до кипіння і варимо на слабкому вогні близько 15 хвилин.

5. Через 15 хвилин готування додаємо в блюдо подрібнений часник і вливаємо тонким струменем збите яйце. За смаком доповнюємо страву сіллю і перцем.

6. Низькокалорійний суп з курячими фрикадельками готовий. Розливайте гаряче частування по тарілках і ставте його на обідній стіл.

Швидкий і простий суп з курячими фрикадельками і локшиною

Оригінальний рецепт домашнього супу з локшиною і курячими фрикадельками. Легке і поживне частування ідеально підійде для обіднього меню. Порадуйте рідних цікавим гарячим частуванням.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Фарш курячий – 300 гр.
  • Локшина – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти для приготування супу. Курячий фарш заздалегідь розморожуємо і розмішуємо з курячим яйцем.

2. Дрібно натираємо моркву, подрібнюємо цибулю. З курячого фаршу ліпимо кульки невеликого розміру.

3. Сирі овочі і фрикадельки занурюємо в каструлю з холодною водою. Доводимо вміст до кипіння.

4. Зменшуємо вогонь, солимо блюдо і доповнюємо зеленню за смаком. Сюди ж опускаємо локшину. Варимо страву ще 10 хвилин.

5. Гарячий суп з фрикадельками і локшиною готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до обіднього столу!

Дуже смачний сирний суп з курячими фрикадельками

Неймовірно смачний сирний суп з фрикадельками ідеально доповнить ваш обіднє меню. Ситне гаряча страва обов’язково сподобається дітям. Оцініть цікаву і просту у виконанні кулінарну ідею.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Фарш курячий – 500 гр.
  • Сир плавлений – 200 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Гриби шампіньйони – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

1. У курячий фарш розбиваємо яйце. Солимо, перчимо масу і ретельно розмішуємо.

2. Натираємо очищену моркву, ріпчасту цибулю поділяємо тонкими півкільцями.

3. Очищаємо від шкірки картоплю і ділимо його тонкою соломкою.

4. Ретельно промиваємо свіжі печериці і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом.

5. Кип’ятимо воду в каструлі і занурюємо сюди картопляну соломку.

6. Після того, як картопля злегка розм’якне, додаємо в масу цибулю з морквою.

7. Слідом опускаємо в каструлю шматочки печериць.

8. З курячого фаршу ліпимо невеликі кульки. Кладемо їх в суп разом з подрібненою зеленню і зубчиками часнику. Доповнюємо страву сіллю, спеціями і плавленим сиром. Варимо близько 15 хвилин.

9. Ароматне наваристое страву можна прибирати з плити. Розливаємо сирний суп з курячими фрикадельками по тарілках і подаємо до столу. Готово!