Сирний суп з грибами – 7 рецептів з покроковими фото

Яскраве гаряче блюдо для вашого обіду – сирний суп з грибами. Частування порадує ніжним смаком, ароматом та поживними якостями. Готують суп з печериць, лисичок та інших грибів. Беріть на замітку добірку простих кулінарних рецептів з докладним описом процесу.

Сирний суп з грибами і плавленим сиром

Швидкий і смачний суп для вашого столу можна приготувати із грибів і плавленого сиру. Частування виходить поживним і ніжним смаком. Подавайте з хлібом або сухариками.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Печериці свіжі ½ кг
  • Сир плавлений 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Кріп ½ пучка
  • Петрушка ½ пучка
  • Вода 1 л

Процес приготування:

  1. Як зварити сирний суп з грибами? Підготуємо необхідні продукти. Печериці гарненько промиваємо під водою
  2. Невеликими кубиками ріжемо гриби і ріпчасту цибулю.
  3. Обсмажуємо інгредієнти на оливковій олії.
  4. Кип’ятимо воду. Солимо її і доповнюємо шматочками плавленого сиру. Кип’ятимо вміст, щоб сир розчинився.
  5. Опускаємо сюди грибну піджарку. Варимо ще близько 5-7 хвилин і доповнюємо свіжою зеленню.
  6. Ніжний сирний суп з грибами готовий. Пробуйте!