Сирний суп з грибами – 7 рецептів з покроковими фото

Сирний крем-суп з грибами печерицями

Ніжний домашній крем-суп виходить з печериць і сиру. Частування виходить ситним, смачним і ароматним. Відмінне рішення для яскравого сімейного обіду. Порадуйте своїх рідних!

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Гриби печериці – 300 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир плавлений – 100 гр.
  • Сир вершковий – 70 гр.
  • Вершки – 70 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Петрушка – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. Промиваємо їх і очищаємо.

2. Подрібнюємо гриби, цибулю, моркву і картоплю. Кладемо інгредієнти в сковороду з рослинною олією, солимо їх і посипаємо спеціями.

3. Обсмажуємо їх близько 5 хвилин, після вливаємо трохи води і тушкуємо ще 50 хвилин.

4. Перекладаємо заготовку в каструлю з водою. Кип’ятимо вміст, доповнюємо його шматочками сиру і вершками. Варимо ще 8 хвилин.

5. Коли сир повністю розчиниться, вимикаємо плиту і подрібнюємо частування з допомогою блендера.

6. Розливаємо готовий крем-суп по тарілках. Прикрашаємо його зеленню і шматочками грибів.