Сирний крем-суп з грибами печерицями
Ніжний домашній крем-суп виходить з печериць і сиру. Частування виходить ситним, смачним і ароматним. Відмінне рішення для яскравого сімейного обіду. Порадуйте своїх рідних!
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Гриби печериці – 300 гр.
- Картопля – 5 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир плавлений – 100 гр.
- Сир вершковий – 70 гр.
- Вершки – 70 мл
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Петрушка – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти. Промиваємо їх і очищаємо.
2. Подрібнюємо гриби, цибулю, моркву і картоплю. Кладемо інгредієнти в сковороду з рослинною олією, солимо їх і посипаємо спеціями.
3. Обсмажуємо їх близько 5 хвилин, після вливаємо трохи води і тушкуємо ще 50 хвилин.
4. Перекладаємо заготовку в каструлю з водою. Кип’ятимо вміст, доповнюємо його шматочками сиру і вершками. Варимо ще 8 хвилин.
5. Коли сир повністю розчиниться, вимикаємо плиту і подрібнюємо частування з допомогою блендера.
6. Розливаємо готовий крем-суп по тарілках. Прикрашаємо його зеленню і шматочками грибів.