Юшка з форелі – 10 рецептів класичної юшки в домашніх умовах з фото покроково

Насичений смак, яскравий колір, різноманітність овочів – ось, що робить юшку з форелі не просто рибним супом, а вишуканим рибним супом, який можна сміливо готувати до приходу гостей і у вас точно вийде всіх здивувати і смачно нагодувати. Поспішайте вибирати той самий рецепт!

Класичний рецепт юшки з форелі в домашніх умовах

Якщо ви налаштувалися приготувати юшку вперше, вам варто почати саме з класичного рецепту. У процесі приготування точно не виникне складнощів, а легка і смачна юшка порадує своїм результатом.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Форель 1 шт.
  • Заморожена суміш овочів 1 пачка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний горошок за смаком
  • Лавровий лист 4 шт.
  • Зелень за смаком

Процес приготування:

  1. Як зварити смачну юшку з форелі за класичним рецептом в домашніх умовах? Цільну форель промиваємо, трохи просушуємо і ділимо на шматочки. Рибу відправляємо варитися у теплу воду. Після закипання знімаємо пінку і солимо бульйон.
  2. Суміш з готових овочів дістаємо з морозильної камери заздалегідь, щоб вона встигла розморозитися, після чого добре промиваємо в холодній воді. За бажанням можна використовувати будь-які інші овочі.
  3. Після того як шматочки риби зварилися, ми їх витягуємо, а бульйон проціджуємо через сито і знову ставимо на вогонь.
  4. Коли м’ясо риби охололо, знімаємо його з кісток.
  5. У чистий проціджений бульйон опускаємо рибу, перець і варимо пару хвилин.
  6. За цей час додаємо в каструлю з рибним бульйоном овочі і варимо протягом 15-20 хвилин до повної готовності всіх інгредієнтів.
  7. За 10 хвилин до вимкнення вогню додаємо подрібнену зелень на ваш смак. Даємо 5 хвилин настоятися і подаємо до столу.

Приємного апетиту!