Курячий суп в мультиварці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Курячий суп в мультиварці – одне з найпопулярніших страв для обіду. Супчик володіє цінними поживними властивостями, не дарма курячий бульйон часто дають хворим на етапі одужання, він відмінно заповнює сили. В мультиварці супи готувати одне задоволення, вони виходять наваристими і ароматними, завдяки високій температурі, яку підтримує техніка.

Курячий суп з вермішеллю в мультиварці Редмонд

Курячий суп з вермішеллю в мультиварці Це як раз той випадок, коли можна почати прокачувати свої кулінарні таланти. Рецепт зовсім нескладний, плюс до всього немає потреби знімати пінку з поверхні бульйону і перемішувати час від часу.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Картопля 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • Зелень 1 пучок
  • Курка ½ кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Масло рослинне для змазування форми

Процес приготування:

  1. Суху чашу мультиварки Редмонд змастіть рослинною олією. Курячу тушку розрізати на частини і викладіть в ємність.
  2. Овочі очистіть і промийте. Картоплю наріжте кубиками, цибулю – півкільцями, а моркву натріть на тертці. Зелень можна взяти будь-яку: петрушку, кріп, кінзу або зелену цибулю. Додайте всі інгредієнти подрібнені в чашу. Також всипте сіль і покладіть лаврушку.
  3. Влийте в чашу гарячу воду до верхньої позначки. Закрийте кришку і в меню мультиварки виберіть режим «Гасіння» або «Суп», встановіть таймер на годину.
  4. Після звукового сигналу відкрийте кришку, перемішайте суп і спробувати його на смак. При необхідності додайте більше солі або спецій. Курячий суп в мультиварці Редмонд завжди виходить смачним і ароматним. Приємного апетиту!