Суп з курячої грудки з локшиною
Суп з курячої грудки з локшиною можна варити – просте, поживне і корисне блюдо для обіду. Якщо у вас немає курячої грудки, то для бульйону також підійдуть залишилися після оброблення крильця, частини хребта і куприка. Вермішель робить суп ще більш ситним і густим. Поживний і смачний обід вам забезпечений.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 20-30 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Картопля – 4 шт.
- Грудка куряча – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Локшина – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Цибуля ріпчаста білий – 1 шт.
- Спеції для супу – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Ріпчасту цибулю і моркву очистіть і промийте. Головку цибулі наріжте кубиками або півкільцями, а моркву натріть на тертці з великими отворами. Викладіть подрібнені овочі в чашу мультиварки.
Крок 2. Бульби картоплі очистіть і наріжте брусками. Картопля також викладіть в чашу.
Крок 3. Курячу грудку наріжте великими шматочками і викладіть поверх картоплі. Залийте вміст чаші гарячою водою готуйте в режимі «Гасіння» протягом години.
Крок 4. За 10 хвилин до закінчення програми відкрийте кришку мультиварки і додайте локшину, сіль і спеції.
Крок 5. Дочекайтеся закінчення програми і курячий суп з локшиною можна розлити по тарілках і подавати на обід. Приємного апетиту!