Курячий суп з рисом в мультиварці
Курячий суп з рисом в мультиварці – це ситне перше блюдо на кожен день. Рисова крупа відмінно розварюється і додає густоти супу і поживністю. В мультиварці суп варити дуже просто і вам не потрібно повністю віддаватися процесу.
Час приготування – 90 хв.
Час приготування – 20-30 хв.
Порції – 4-5.
Інгредієнти:
- Стегна курячі – 2 шт.
- Крила курячі – 2 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Крупа рисова – 0,5 склянки
- Приправа для супу – за смаком.
- Сіль поварена – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Цибулину і одну середню моркву очистіть і промийте. Подрібніть овочі. Цибулю можна нарізати дрібними кубиками, а моркву натерти на тертці.
Крок 2. Рис промийте до чистої води. Курячі стегна і крила обмийте і розріжте на частини по суглобам. У чашу мультиварки викладіть подрібнену цибулю, активуйте режим «Смаження», смажте протягом 5 хвилин. Потім додайте морквяну стружку і готуйте ще 5 хвилин, періодично помішуйте овочі.
Крок 3. Далі додайте курячі стегенця і крильця, перемішайте і смажте 10 хвилин.
Крок 4. Картоплю почистіть і наріжте кубиками.
Крок 5. В зажарку додайте промитий рис, нарізану картоплю і влийте гарячу воду. Поміняйте програму «Смаження» на «Суп», встановіть таймер на годину. Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки посоліть і приправте суп по смаку. При бажанні додайте рубану зелень.
Крок 6. Залиште курячий суп з рисом в режимі «Підігрів» ще на 15 хвилин, потім можна накривати обідній стіл і збирати сім’ю. Приємного апетиту!