Курячий суп в мультиварці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Курячий суп з рисом в мультиварці

Курячий суп з рисом в мультиварці – це ситне перше блюдо на кожен день. Рисова крупа відмінно розварюється і додає густоти супу і поживністю. В мультиварці суп варити дуже просто і вам не потрібно повністю віддаватися процесу.

Час приготування – 90 хв.

Час приготування – 20-30 хв.

Порції – 4-5.

Інгредієнти:

  • Стегна курячі – 2 шт.
  • Крила курячі – 2 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Крупа рисова – 0,5 склянки
  • Приправа для супу – за смаком.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Цибулину і одну середню моркву очистіть і промийте. Подрібніть овочі. Цибулю можна нарізати дрібними кубиками, а моркву натерти на тертці.

Крок 2. Рис промийте до чистої води. Курячі стегна і крила обмийте і розріжте на частини по суглобам. У чашу мультиварки викладіть подрібнену цибулю, активуйте режим «Смаження», смажте протягом 5 хвилин. Потім додайте морквяну стружку і готуйте ще 5 хвилин, періодично помішуйте овочі.

Крок 3. Далі додайте курячі стегенця і крильця, перемішайте і смажте 10 хвилин.

Крок 4. Картоплю почистіть і наріжте кубиками.

Крок 5. В зажарку додайте промитий рис, нарізану картоплю і влийте гарячу воду. Поміняйте програму «Смаження» на «Суп», встановіть таймер на годину. Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки посоліть і приправте суп по смаку. При бажанні додайте рубану зелень.

Крок 6. Залиште курячий суп з рисом в режимі «Підігрів» ще на 15 хвилин, потім можна накривати обідній стіл і збирати сім’ю. Приємного апетиту!