Курячий суп з картоплею в мультиварці
Курячий суп з картоплею в мультиварці — простий, але дуже живильний. Його можна вписати в раціон харчування дорослих і дітей. Якщо готуєте для діток, то не додавайте занадто багато спецій, для бульйону беріть куряче філе.
Час готування – 1,5 ч.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Картопля – 4 шт.
- Філе куряче – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста білий – 1 шт.
- Сіль поварена – за смаком.
- Морквина – 1 шт.
- Масло рослинне без запаху для смаження.
- Помідор – 1 шт.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Перець болгарський середнього розміру – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Головку ріпчастої цибулі очистити від верхнього шару сухого лушпиння. Наріжте кубиками цибулину.
Крок 2. Болгарський перчик помийте, розріжте навпіл. Виріжте місця кріплення плодоніжки і білі перегородки з насінням. М’якоть наріжте невеликими смужками. Так само подрібніть помідор.
Крок 3. За допомогою овочечистки очистіть моркву, помийте її і натріть на крупній тертці.
Крок 4. Тепер увімкніть мультиварку і активуйте режим «Смаження». Також підійдуть режими «Випічка» або «Мультиповар».
Крок 5. У чашу влийте рослинне масло.
Крок 6. Викладіть подрібнений болгарський перець, помідор, цибулю і моркву в чашу.
Крок 7. Куряче філе обмийте і наріжте кубиками.
Крок 8. Додайте до овочів куряче м’ясо. Смажте, поки м’ясо не побіліє, а овочі не стануть м’якими. Час від часу перемішуйте продукти.
Крок 9. Очистіть картопля, обмийте його.
Крок 10. Бульби наріжте невеликими кубиками.
Крок 11. Викладіть картоплю в чашу до овочів і м’яса. Всипте необхідну кількість солі.
Крок 12. Покладіть лавровий листочок.
Крок 13. Тепер влийте гарячу воду до верхньої відсічення всередині чаші.
Крок 14. Виберіть у меню мультиварки режим «Суп», встановіть таймер на 1 годину. Готуйте при закритій кришці мультиварки.
Крок 15. Свіжу зелень, додайте прямо в тарілку, а якщо у вас сушена, то її необхідно всипати в бульйон в процесі варіння. Курячий супчик подавайте з хлібом. Приємного апетиту!