Курячий суп в мультиварці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Курячий суп з картоплею в мультиварці

Курячий суп з картоплею в мультиварці — простий, але дуже живильний. Його можна вписати в раціон харчування дорослих і дітей. Якщо готуєте для діток, то не додавайте занадто багато спецій, для бульйону беріть куряче філе.

Час готування – 1,5 ч.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 2-3.

Склад:

  • Картопля – 4 шт.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста білий – 1 шт.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Морквина – 1 шт.
  • Масло рослинне без запаху для смаження.
  • Помідор – 1 шт.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Перець болгарський середнього розміру – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Головку ріпчастої цибулі очистити від верхнього шару сухого лушпиння. Наріжте кубиками цибулину.

Крок 2. Болгарський перчик помийте, розріжте навпіл. Виріжте місця кріплення плодоніжки і білі перегородки з насінням. М’якоть наріжте невеликими смужками. Так само подрібніть помідор.

Крок 3. За допомогою овочечистки очистіть моркву, помийте її і натріть на крупній тертці.

Крок 4. Тепер увімкніть мультиварку і активуйте режим «Смаження». Також підійдуть режими «Випічка» або «Мультиповар».

Крок 5. У чашу влийте рослинне масло.

Крок 6. Викладіть подрібнений болгарський перець, помідор, цибулю і моркву в чашу.

Крок 7. Куряче філе обмийте і наріжте кубиками.

Крок 8. Додайте до овочів куряче м’ясо. Смажте, поки м’ясо не побіліє, а овочі не стануть м’якими. Час від часу перемішуйте продукти.

Крок 9. Очистіть картопля, обмийте його.

Крок 10. Бульби наріжте невеликими кубиками.

Крок 11. Викладіть картоплю в чашу до овочів і м’яса. Всипте необхідну кількість солі.

Крок 12. Покладіть лавровий листочок.

Крок 13. Тепер влийте гарячу воду до верхньої відсічення всередині чаші.

Крок 14. Виберіть у меню мультиварки режим «Суп», встановіть таймер на 1 годину. Готуйте при закритій кришці мультиварки.

Крок 15. Свіжу зелень, додайте прямо в тарілку, а якщо у вас сушена, то її необхідно всипати в бульйон в процесі варіння. Курячий супчик подавайте з хлібом. Приємного апетиту!