Суп-пюре з кабачків – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп-пюре з кабачків — це смачне перше блюдо, яке відрізняється поживними і корисними властивостями. Крем-суп готують з різних продуктів, вибір за вами. Пропонуємо спробувати літній варіант гарячого страви з кабачка. Продукт порадує яскравим смаком і простим кулінарним процесом. Оцініть 10 ідей для вашого домашнього меню.

Класичний суп-пюре з кабачків і картоплі

Густий суп-пюре з картоплі та кабачків легко приготувати в домашніх умовах. Готове блюдо вийде яскравим і смачним. Оцініть простий рецепт поживного частування для вашого обіду.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Кабачок 2 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Шавлія 2 гілки
  • Перець чорний горошок 3 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Мускатний горіх 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як приготувати суп-пюре з кабачків за класичним рецептом? Очищаємо цибулю з морквою. Далі овочі нарізаємо на невеликі шматки.
  2. Також чинимо з кабачком і картоплею. Їх можна нарізати кубиками.
  3. Цибуля з морквою кладемо в каструлю, дно якої заздалегідь обмазуємо рослинним маслом. Смажимо овочі до м’якого стану.
  4. Слідом відправляємо в каструлю кабачок і картоплю. Заливаємо продукти водою, солимо і доводимо до кипіння.
  5. Доповнюємо блюдо спеціями. Варимо 25 хвилин до готовності овочів, а після перемелюємо заглибним блендером.
  6. Живильний крем-суп з кабачка і картоплі готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу.