Суп з фрикадельками – 10 найсмачніших і найпростіших рецептів приготування з покроковими фото

Суп із фрикадельками – це дуже смачне та ситне рішення для вашого домашнього столу. Такий апетитний суп ідеально підійде для сімейного обіду. Є кілька варіантів приготування, але найкращі з них ми зібрали у нашій перевіреній кулінарній добірці із десяти покрокових рецептів із фотографіями.

Суп із фрикадельками з фаршу – класичний рецепт

Суп з фрикадельками з фаршу – це класичний рецепт, який варто взяти на замітку для свого ситного сімейного обіду. Така страва виходить дуже наваристою, ситною і привабливою. А готується воно із найпростіших продуктів, тому обов’язково спробуйте!

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Картопля – 3 шт.
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Зелень – 30 гр.
  • Олія вершкове – 20 гр.
  • Олія – ​​для смаження
  • Вода – 2 л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки
  • Лавровий лист – 1 шт.

Процес приготування:

Як приготувати найсмачніший суп з фрикадельками? Підготуємо усі необхідні продукти за списком.

Розтоплюємо вершкове масло. Вимірюємо необхідну кількість м’ясного фаршу. Він має бути повністю розморожений.

До м’ясного фаршу вливаємо розтоплене вершкове масло, додаємо подрібнену цибулю, сіль та чорний мелений перець.

Добре вимішуємо фарш зі спеціями до однорідності. Також можна його відбити руками.

З отриманої м’ясної маси можна починати ліпити фрикадельки.

Рекомендується скочувати невеликі кульки мокрими руками.

Необхідно отримати однакові акуратні кульки. Викладаємо їх на тарілку на невеликій відстані один від одного.

Доводимо до кипіння воду в каструлі, додаємо сюди лавровий лист, сіль та перець. У киплячу воду акуратно занурюємо фрикадельки, знову доводимо до кипіння.

Після повторного закипання з фрикадельками почне утворюватися піна. Її обов’язково прибираємо.

Після закипання фрикадельки варимо близько 10 хвилин.

Далі фрикадельки на якийсь час прибираємо з бульйону.

У цей час очищаємо картоплю від шкірки, промиваємо її під водою і обробляємо на кубики.

Кубики картоплі опускаємо в готовий бульйон і знову доводимо до кипіння.

Також до смаку можна додати ще сіль і мелений перець.

Дрібно рубаємо ножем цибулю і натираємо на тертку моркву.

Викладаємо овочі в сковороду з олією.

Обсмажуємо їх до м’якого стану, періодично помішуючи.

Близько 10 хвилин варимо картоплю і потім викладаємо в каструлю обсмажені овочі.

Відразу можна викладати сюди відварені фрикадельки.

Промиваємо та обсушуємо зелень і дрібно рубаємо його ножем.

Відправляємо ароматну зелень до нашого супу, доводимо знову до кипіння і вимикаємо вогонь. Потім каструлю із супом закриваємо кришкою і залишаємо на 10-20 хвилин.

Суп із фрикадельками з фаршу за класичним рецептом готовий. Частуйтесь!