Рамен з куркою – 5 рецептів супу Рамен в домашніх умовах з покроковими фото

Рамен з куркою – це класика азіатського фаст-фуду, яка дійшла до нас ще з сивої давнини. Таке перше блюдо користувалося популярністю ще кілька століть назад, бо як в його склад входить бюджетна локшина із пшениці, м’ясо та інші добавки, які, незважаючи на свою доступність, надовго рятували від голоду і заряджали енергією не на одну годину. У даний момент такий супчик можна запросто приготувати вдома, використовуючи крім птиці гриби, овочі та всілякі соуси.

Суп рамен з куркою

Суп рамен з куркою – це поживна страва, яке запросто замінить вам, як перше, так і друге блюдо, тому як в його склад входить не тільки птах, а також овочі і локшина, доповнені м’ясним бульйоном. Головною «родзинкою» рамена є окреме приготування компонентів.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Бульйон 500 мл (м’ясний)
  • Локшина пшеничне 140 гр. (відварна)
  • Капуста пекінська 200 гр.
  • Шиітаке 30 гр.
  • Куряче філе 9 слайсів
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Соус соєвий 1 ст. л.
  • Цибуля зелена за смаком
  • Базилік свіжий, за смаком

Процес приготування:

  1. Бульйон виливаємо в сотейник і доводимо до кипіння, додаємо соєвий соус і перемішуємо.
  2. У порційні тарілки викладаємо попередньо зварену локшину.
  3. І гриби шиітаке.
  4. М’яку зелену частину листя пекінської капусти дрібно рубаємо і висипаємо в чашу до іншим складовим.
  5. Яйце збиваємо і обсмажуємо до готовності на маленькій сковороді (посуд слід вибирати невелику, щоб омлет вийшов пишним). Ріжемо на кубики і розкладаємо в тарілки.
  6. Зверху викладаємо тонкі скибочки вареної птиці.
  7. Заливаємо компоненти гарячим бульйоном.
  8. І доповнюємо свіжою зеленню.
  9. Не чекаючи охолодження – подаємо і насолоджуємося. Приємного апетиту!