Рамен з куркою – 5 рецептів супу Рамен в домашніх умовах з покроковими фото

Рамен з куркою і яєчної локшиною

Рамен з курією і яєчної локшиною – це знамените східне блюдо, яке допоможе вам перенестись в Азію не виходу за межі вашого житла. Що може бути смачніше, ніж відварна локшина в поєднанні з наваристим бульйоном, овочами і прянощами? От і ми не знаємо!

Час готування – 120 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Окорочки курячі – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Вода – 3 л
  • Цибуля зелена – 5-6 пір’я.
  • Часник – 5-6 зуб.
  • Яйця – 2 шт.
  • Масло кунжутне – 2 ст. л.
  • Імбир мелений – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Локшина яєчна – 400 гр.
  • Філе куряче – 400 гр.
  • Соус соєвий – 100 гр.
  • Мед – 3 ст. л.
  • Кунжут – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – 2-3 ст. л.
  • Листи норі – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промитий зелений лук і очищену моркву ріжемо на досить великі сегменти.

Крок 2. У глибокій ємності об’єднуємо нарізку з овочів, промите куряче м’ясо, часник, кунжутне масло і сіль – гарненько перемішуємо.

Крок 3. Вищезгадані компоненти запікаємо протягом 45 хвилин при температурної позначки 240 градусів. Потім продукти складаємо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння на помірному нагріванні.

Крок 4. Промите і зачищене від плівок філе ріжемо на смужки.

Крок 5. На розігрітому рослинному маслі обсмажуємо курячу м’якоть до зміни кольору.

Крок 6. Заливаємо птицю 60 мл соєвого соусу, солимо і перчимо, також підсипаємо мелений імбир. Перемішуємо і готуємо до повного випаровування вологи.

Крок 7. Тепер відправляємо в сковороду мед і насіння кунжуту, знову перемішуємо і тушкуємо на повільному полум’ї.

Крок 8. Згідно інструкції, у підсоленій воді готуємо локшину, після відкидаємо на друшляк. Паралельно відварюємо круто курячі яйця.

Крок 9. Окорочки виймаємо з бульйону, остуджуємо і розбираємо на волокна.

Крок 10. В сервірувальні піали викладаємо курку (відварну), вливаємо по 10 мл соєвого соусу, посипаємо рубаним луком.

Крок 11. Слідом викладаємо порцію локшини і заливаємо все інгредієнти бульйоном.

Крок 12. Зверху акуратно кладемо смужки курки в соєво-медовому соусі, а також половину вареного яйця – знімаємо пробу. Приємного апетиту!