Рамен з куркою теріякі
Рамен з куркою теріякі – це шалено смачне і оригінальне блюдо, яке здивує вас своїм яскравим смаком і насиченим ароматом, який заповнить все ваше житло ще на процесі термічної обробки. Приготування рамена не схоже на приготування звичайних супів, прочитайте рецепт і переконайтеся в цьому самі!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- Локшина рамен – 2 пачки.
- Цибулина – 1 шт.
- Соус теріякі» – 1/3 пакету.
- Часник гранульований – 1 ч. л.
- Філе куряче – 1 шт.
- Вода – 1,5-2 л
- Яйця – 4 шт.
- Імбир мелений – ½ ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Кунжут насіння – 1 жменя.
- соєвий Соус – за смаком.
- Паприка солодка мелена – за смаком.
- Цибуля зелена – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Дрібно нарізаємо цибулю, ріжемо на кубики куряче філе.
Крок 2. На розігрітому рослинному маслі пасеруємо цибулю до м’якості, додаємо курку, ½ ложки імбиру, чайну ложку гранульованого часнику, а також соєвий соус – печемо до рум’яного кольору.
Крок 3. Заливаємо птицю соусом теріякі» і 1,5-2 літрами води – закриваємо кришкою і тушкуємо близько 10 хвилин.
Крок 4. Паралельно варимо локшину і курячі яйця.
Крок 5. У порційні тарілки викладаємо локшину і заливаємо її бульйоном, зверху красиво розкладаємо скибочки м’яса і половинки яєць. Яйця присипаємо меленою паприкою. Рамен доповнюємо рубаною зеленню і кунжутом – приступаємо до обіду. Приємного апетиту!