Рамен з куркою – 5 рецептів супу Рамен в домашніх умовах з покроковими фото

Рамен з куркою теріякі

Рамен з куркою теріякі – це шалено смачне і оригінальне блюдо, яке здивує вас своїм яскравим смаком і насиченим ароматом, який заповнить все ваше житло ще на процесі термічної обробки. Приготування рамена не схоже на приготування звичайних супів, прочитайте рецепт і переконайтеся в цьому самі!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Локшина рамен – 2 пачки.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Соус теріякі» – 1/3 пакету.
  • Часник гранульований – 1 ч. л.
  • Філе куряче – 1 шт.
  • Вода – 1,5-2 л
  • Яйця – 4 шт.
  • Імбир мелений – ½ ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Кунжут насіння – 1 жменя.
  • соєвий Соус – за смаком.
  • Паприка солодка мелена – за смаком.
  • Цибуля зелена – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно нарізаємо цибулю, ріжемо на кубики куряче філе.

Крок 2. На розігрітому рослинному маслі пасеруємо цибулю до м’якості, додаємо курку, ½ ложки імбиру, чайну ложку гранульованого часнику, а також соєвий соус – печемо до рум’яного кольору.

Крок 3. Заливаємо птицю соусом теріякі» і 1,5-2 літрами води – закриваємо кришкою і тушкуємо близько 10 хвилин.

Крок 4. Паралельно варимо локшину і курячі яйця.

Крок 5. У порційні тарілки викладаємо локшину і заливаємо її бульйоном, зверху красиво розкладаємо скибочки м’яса і половинки яєць. Яйця присипаємо меленою паприкою. Рамен доповнюємо рубаною зеленню і кунжутом – приступаємо до обіду. Приємного апетиту!