Рамен з куркою і грибами
Рамен з куркою і грибами, приготований на основі бульйону і доповнений гострим перцем, а також пір’ям зеленого лука і свіжим шпинатом – це справжнє буйство смаків, яке вразить вас наповал ще при першому зняття проби. Обов’язково спробуйте і ви не пошкодуєте!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Локшина швидкого приготування – 100 гр.
- Курка – 200-300 гр.
- Печериці – 2 шт.
- Вода – 700 мл
- Перець гострий – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Цибуля зелена – 4 гр.
- Шпинат – 15 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Промиту птицю викладаємо в каструлю і заливаємо гарячою водою, солимо і варимо від 30 хвилин до 60 (в залежності від того, покупної цей продукт або домашній).
Крок 2. За 5 хвилин до готовності м’яса в бульйон додаємо пластини печериць.
Крок 3. В глибоке сервірувальне блюдо кладемо локшину і заливаємо її половиною гарячого бульйону, накриваємо кришкою і очікуємо близько 10 хвилин.
Крок 4. Розм’якшену локшину присмачую додатковою порцією бульйону, грибами і шпинатом.
Крок 5. Зверху викладаємо волокна курки, посипаємо рамен рубаною зеленню і кружальцями гострого перцю, також не забуваємо про мелений чорний перець і при необхідності про сіль. Приємного апетиту!