Рамен з куркою – 5 рецептів супу Рамен в домашніх умовах з покроковими фото

Рамен з куркою і грибами

Рамен з куркою і грибами, приготований на основі бульйону і доповнений гострим перцем, а також пір’ям зеленого лука і свіжим шпинатом – це справжнє буйство смаків, яке вразить вас наповал ще при першому зняття проби. Обов’язково спробуйте і ви не пошкодуєте!

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Локшина швидкого приготування – 100 гр.
  • Курка – 200-300 гр.
  • Печериці – 2 шт.
  • Вода – 700 мл
  • Перець гострий – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля зелена – 4 гр.
  • Шпинат – 15 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Промиту птицю викладаємо в каструлю і заливаємо гарячою водою, солимо і варимо від 30 хвилин до 60 (в залежності від того, покупної цей продукт або домашній).

Крок 2. За 5 хвилин до готовності м’яса в бульйон додаємо пластини печериць.

Крок 3. В глибоке сервірувальне блюдо кладемо локшину і заливаємо її половиною гарячого бульйону, накриваємо кришкою і очікуємо близько 10 хвилин.

Крок 4. Розм’якшену локшину присмачую додатковою порцією бульйону, грибами і шпинатом.

Крок 5. Зверху викладаємо волокна курки, посипаємо рамен рубаною зеленню і кружальцями гострого перцю, також не забуваємо про мелений чорний перець і при необхідності про сіль. Приємного апетиту!