Рамен з куркою і овочами
Рамен з куркою і овочами дуже нагадує за технологією приготування усіма відомий звичайний курячий супчик, однак, в азіатському рецепті, нам знадобляться такі добавки, як місо-паста, біле вино і навіть цукровий пісок. Але нехай таке поєднання компонентів вас не лякає, бо як рамен – це захоплення!
Час готування – 4 ч. 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Локшина рамен – 400 гр.
- Яйця – 4 шт.
- Місо-паста – 2 ст. л.
- соєвий Соус – 100 мл
- Вино біле – 50 мл
- Цукор-пісок – ½ ч. л.
- Гомілка куряча – 400 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Морква – 100 гр.
- Цибуля – 100 гр.
- Цибуля зелена – 20 гр.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо куряче та овочі промиваємо водою. Яйця варимо круто (близько 8 хвилин після закипання), охолодити і очистити від шкаралупи. Також очищаємо цибулю і морквину, розрізаємо навпіл.
Крок 2. Курку викладаємо в об’ємну каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння, обов’язково позбавляємося від піни шумівкою. Додаємо крупно нарізані овочі, сіль – тушкуємо на мінімальному нагріві близько 4 годин, при необхідності доливаючи окріп. Після, бульйон проціджуємо, змішуємо з місо-пастою і кип’ятимо.
Крок 3. Також нам необхідно замаринувати варені яйця: у пакеті перемішуємо вино, цукровий пісок, соєвий соус. У соус кладемо очищені яйця і залишаємо на 3 години.
Крок 4. Протягом 5 хвилин варимо локшину і після відкидаємо на сито. Розкладаємо компонент в піали, додаємо курку і заливаємо все бульйоном. Зверху кладемо ½ яйця.
Крок 5. Прикрашаємо страву зеленою цибулею та іншими інгредієнтами по своєму смаку. Приємного апетиту!