Харчо з баранини – 7 рецептів класичного супу харчо з рисом, картоплею в домашніх умовах з покроковими фото

Харчо з баранини — це суп, який знаменитий своєю поживністю, неповторним смаком і пряним ароматом. Найчастіше національне грузинське блюдо готують на бульйоні з апетитною баранини. Оцініть 7 домашніх рецептів з покроковим описом для вашого ситного сімейного обіду.

Класичний рецепт приготування харчо з баранини з рисом

Яскравий наваристий суп харчо для вашого обіду можна приготувати за традиційним рецептом з бараниною. Апетитне частування різноманітить ваш стіл і порадує близьких пряним ароматом і цікавим смаком.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Баранина 500 гр.
  • Рис білий 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Кінза 1 пучок
  • Волоський горіх 3 ст. л.
  • Масло рослинне 60 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Приправа «Хмелі-Сунелі» 1 ст. л.
  • Вода питна 2.5 л.

Процес приготування:

  1. Як зварити суп харчо з баранини в домашніх умовах? Очищаємо цибулю, подрібнюємо його і обсмажуємо в сковороді з рослинною олією до прозорого стану.
  2. Робимо надрізи в помідорах і ошпарюємо їх.
  3. Після цього обережно знімаємо шкірку з овочів.
  4. Продавлюємо помідори і викладаємо їх до цибулі. Починаємо обсмажувати на слабкому вогні.
  5. Баранину відварюємо до готовності в каструлі. Далі викладаємо сюди овочеву обжарку.
  6. Промиваємо рис і занурюємо його в киплячий бульйон.
  7. Відварне м’ясо обробляємо на шматочки.
  8. Додаємо в суп хмелі-сунелі, сіль і червоний мелений перець.
  9. волоські горіхи Подрібнюємо і також викладаємо їх на блюдо.
  10. Тримаємо вміст на плиті ще 15 хвилин. В кінці додаємо часник і подрібнену кінзу. Наполягаємо під кришкою близько 5 хвилин.
  11. Наваристий суп харчо по класичному рецепту готовий. Розливайте гаряче блюдо по тарілках і подавайте до столу!