Суп з консервованою квасолею – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Урізноманітнити звичне обіднє меню допоможе суп з консервованої квасолі. Приготування страви не займе багато часу, а насичений смак приємно здивує. Також продукт відрізняється особливою поживністю, його можна готувати на різних бульйонах, в доповненні з овочами, грибами або зеленню. Використовуйте підбірку з 10 перевірених кулінарних рецептів.

Суп з червоної консервованої квасолі

Для домашнього обіду можна приготувати суп з консервованої червоної квасолі. Блюдо вийде наваристим, поживним і ароматним. Беріть на замітку оригінальний покроковий рецепт.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Квасоля консервована 400 гр. червоної
  • Свинина 500 гр.
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Зелень 1 пучок
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 50 гр.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для свинини за смаком
  • Масло вершкове 1 ст. л.
  • Вода 2 л

Процес приготування:

  1. Як зварити смачний суп з консервованою квасолею? Шматок свинини кладемо в каструлю. Сюди ж додаємо спеції і стебла зелені.
  2. Заливаємо продукти водою і варимо до готовності м’яса.
  3. В окремій каструлі обсмажуємо цибулю на вершковому маслі.
  4. Сюди ж викладаємо кубики очищеної картоплі.
  5. Приєднуємо до загальної маси червону квасолю з банки.
  6. Заливаємо продукти гарячим м’ясним бульйоном. Солимо страву за смаком.
  7. Свинину нарізаємо невеликими шматочками і також додаємо в суп.
  8. Варимо продукт 15-20 хвилин і доповнюємо його тертим сиром і подрібненою зеленню.
  9. Яскравий наваристий суп з червоної консервованої квасолі готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

Суп з консервованої квасолі в томатному соусі

Яскравий і насичений за смаком домашній суп можна приготувати з квасолі в томатному соусі. Ви не витратите на кулінарний процес багато часу і обов’язково здивуйте рідних поживною стравою.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Квасоля, консервована в томатному соусі – 300 гр.
  • Окорок курячий – 1 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Вода – 2,5 л
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Курячий окіст кладемо в каструлю з водою. Доповнюємо заготівлю спеціями і варимо до готовності м’яса.

2. Очищену картоплю ріжемо на невеликі кубики.

3. Курку на час виймаємо й даємо їй охолонути. У каструлю занурюємо картоплю.

4. Шматочки цибулі обсмажуємо на рослинному маслі.

5. Додаємо сюди ж соломку болгарського перцю.

6. Доповнюємо піджарку подрібненими помідорами і спеціями за смаком. Тушкуємо близько 5 хвилин.

7. З остиглого стегенця відокремлюємо шматочки м’яса. Відправляємо його в суп.

8. Відміряємо потрібну кількість квасолі в томатній пасті.

9. Квасоля і піджарку опускаємо в каструлю. Солимо блюдо і тушкуємо на повільному вогні ще 15 хвилин.

10. Розкладаємо готовий суп по порційних тарілках і подаємо до столу.

Як зварити суп з білої консервованої квасолі?

Відмінна ідея для живильного супу до обіду – з консервованої білої квасолі. Гаряче блюдо порадує своєю наваристостью, смак або аромат. Урізноманітніть ваше домашнє меню.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля консервована біла – 400 гр.
  • Яловичина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Томатна паста – 120 гр.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

1. Яловичину відварюємо до готовності в каструлі з водою, спеціями і стеблами зелені.

2. Після готовності м’ясо дрібно нарізаємо, а бульйон проціджують.

3. Білу квасолю з банки відкидаємо на сито, щоб стекла зайва рідина.

4. На рослинній олії смажимо подрібнену цибулю.

5. Доповнюємо його томатною пастою, розмішуємо і тушкуємо близько 5 хвилин.

6. Перекладаємо піджарку в каструлю з товстим дном.

7. Сюди ж додаємо шматочки м’яса і білу квасолю.

8. Заливаємо продукти гарячим бульйоном.

9. Доводимо вміст до кипіння, після чого солимо його за смаком і доповнюємо подрібненою свіжою зеленню.

10. За бажанням, готовий суп злегка можна перемолоти блендером.

11. Апетитне гаряче блюдо для вашого обіду готово. Діліть на порції і ставте на стіл.

Пісний суп з консервованою квасолею в домашніх умовах

Для пісного меню відмінно підійде поживний суп з консервованою квасолею. Оцініть цікаву кулінарну ідею для вашого обіднього столу. З виконанням справляться навіть новачки.

Час готування: 1 год

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Квасоля консервована – 250 гр.
  • Макарони зірочки – 100 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Селера – за смаком.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Вода – 1 л
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Вливаємо олію в каструлю і тут же обсмажуємо до м’якості подрібнену ріпчасту цибулю.

2. Доповнюємо цибулю шматочками селери.

3. Після додаємо натерту моркву.

4. Тушкуємо продукти 10 хвилин на слабкому вогні.

5. Сюди ж опускаємо кубики заздалегідь очищеного картоплі.

6. Далі викладаємо консервовану квасолю.

7. Заливаємо вміст гарячою водою. Солимо за смаком.

8. Після кипіння опускаємо макаронні вироби.

9. Варимо близько 15 хвилин і в кінці додаємо подрібнений кріп.

10. Ароматний пісний суп з квасолі готовий. Діліть на тарілки і пригощайте близьких.

Простий і смачний рецепт супу з квасолі з м’ясом

Яскравий і поживний м’ясний суп можна приготувати з консервованою квасолею. Гаряче частування приємно здивує своїм смаком і нескладним кулінарним процесом. Спробуйте!

Час готування: 1 год

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Квасоля консервована – 250 гр.
  • Свинина – 300 гр.
  • Капуста квашена – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 1,5 л
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Відварюємо свинину, остуджуємо її і нарізаємо невеликими шматочками.

2. Очищаємо і подрібнюємо цибулю.

3. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, після додаємо до нього дрібно нарізану або терту моркву. Тушкуємо овочі близько 5 хвилин.

4. Відправляємо в піджарку консервовану квасолю і томатну пасту.

5. Доповнюємо масу спеціями і сіллю. Тушкуємо ще 5 хвилин.

6. Шматочки м’яса відправляємо в каструлю з водою. Опускаємо сюди і кубики очищеної картоплі. Тримаємо на вогні до готовності овочів.

7. Викладаємо в бульйон квашену капусту.

8. Слідом додаємо піджарку. Готуємо страву ще 10 хвилин і знімаємо з плити.

9. М’ясний суп з квасолею з банки готовий. Діліть страву на порції і подавайте до столу. Можна пробувати!

Як приготувати смачний курячий суп з консервованою квасолею?

Легкий домашній курячий суп можна приготувати з додаванням консервованої квасолі. Смачне блюдо стане безпрограшним рішенням для домашнього обіду. Беріть рецепт на замітку!

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Квасоля консервована – 400 гр.
  • Гомілка куряча – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Петрушка – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

1. Курячі гомілки відварюємо в каструлі з підсоленою водою. Також додаємо спеції.

2. Після готовності ніжок знімаємо з них м’ясо і відправляємо назад в каструлю.

3. Очищаємо картоплю й нарізаємо його невеликими кубиками. Опускаємо їх у курячий бульйон.

4. Подрібнюємо цибулю з морквою і тушкуємо їх у сковороді 2-4 хвилини.

5. Перекладаємо піджарку в загальну масу. Варимо продукт до м’якості картоплі близько 15-20 хвилин.

6. Викладаємо в загальну масу консервовану квасолю.

7. Кип’ятимо блюдо, солимо за смаком і доповнюємо подрібненою петрушкою.

8. Домашній курячий суп з квасолею готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу.

Покроковий рецепт приготування квасоляного супу з картоплею

Домашній суп з картоплі і консервованої квасолі готується швидко і легко. Такий рецепт відмінно підійде для поживного обіду на швидку руку. Оцініть кулінарну ідею, яка точно різноманітить ваше меню.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Квасоля консервована – 250 гр.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Цибуля-порей – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне для смаження.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

1. Почнемо з підготовки інгредієнтів.

2. Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками. Відварюємо її в каструлі з водою.

3. Подрібнену ріпчасту цибулю і терту моркву обсмажуємо в рослинному маслі до м’якого стану. Додаємо до картоплі.

4. Консервовану квасолю відкидаємо на сито, щоб стекла рідина і кладемо в суп.

5. Подрібнюємо цибулю-порей.

6. Також чинимо і з зеленню. Обидва інгредієнта перекладаємо в загальну масу.

7. Солимо блюдо, доповнюємо томатною пастою і варимо ще 10-15 хвилин.

8. Яскравий і поживний суп з консервованої квасолі і картоплі готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу.

Суп з квасолею, консервованої у власному соку

Соковита квасолю з банки у власному соку – відмінна основа для живильного домашнього супу. Спробуйте просту кулінарну ідею для затишного обіду в колі сім’ї. Порадуйте рідних яскравим стравою.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Квасоля, консервована у власному соку – 150 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

1. Чистимо і нарізаємо невеликими шматочками картоплю. Відварюємо її в каструлі з водою.

2. Очищену моркву ріжемо кубиками або натираємо на терці.

3. Дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо овочі і занурюємо їх у каструлю.

4. Опускаємо в заготовку консервовану квасолю разом з соком.

5. Сюди ж опускаємо подрібнені зубчики часнику.

6. Солимо і посипаємо блюдо спеціями. Тримаємо суп на слабкому вогні близько 10-15 хвилин.

7. Домашній суп з квасолею з банки у власному соку готовий. Розливайте по тарілках і пригощайтеся.

Як зварити ароматний суп з квасолею і грибами?

Швидко приготувати смачний суп у домашніх умовах можна з консервованої квасолі та грибів. Таке блюдо підійде для пісного або веганского меню. Беріть на замітку.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Квасоля консервована – 250 гр.
  • Печериці консервовані – 250 гр.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

1. Помідор і болгарський перець дрібно нарізаємо і викладаємо в каструлю. Сюди ж додаємо спеції за смаком.

2. Заливаємо овочі гарячою водою і кип’ятимо 10 хвилин.

3. Опускаємо в овочевий бульйон консервовану квасолю.

4. Слідом відправляємо консервовані печериці.

5. Солимо страву за смаком і доповнюємо його подрібненою зеленню. Варимо ще 10-15 хвилин, після чого знімаємо з плити.

6. Простий і смачний домашній суп з консервованою квасолею і грибами готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу.

Наваристий суп з консервованою квасолею та капустою

Апетитний і наваристий суп для домашнього обіду можна приготувати з консервованої квасолі і свіжої капусти. Гаряче блюдо можна за смаком доповнити сметаною і подавати до столу з чорним хлібом.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Квасоля консервована – 200 гр.
  • Курка – ½ шт.
  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошок – 2 шт.
  • Вода – 2,5 л
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Спочатку відваримо бульйон. У каструлю з водою кладемо половинку промитої курки, лавровий лист, одну цибулину, горошини перцю і зелень. Кип’ятимо і варимо до готовності м’яса.

2. Почистимо картопля наріжемо його невеликими кубиками.

3. Яким зручним способом подрібнюємо білокачанну капусту.

4. Відправляємо обидва інгредієнта в готовий бульйон.

5. Поки вариться картопля з капустою, підготуємо й інші овочі. Цибулину, моркву, болгарський перець і помідори нарізаємо невеликими шматочками.

6. Обсмажуємо інгредієнти в рослинному маслі 5-7 хвилин.

7. Кладемо обжарку в суп і відразу ж викладаємо консервовану квасолю.

8. Солимо страву за смаком, доводимо до кипіння і варимо ще 5 хвилин.

9. Наваристий суп з квасолі і капусти готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу.