Холодний борщ з маринованої буряків – 5 рецептів класичного і борщів зелених з фото покроково

В якості поживного і освіжаючого страви на обід можна приготувати холодний борщ. Є безліч ідей для його виконання. Рекомендуємо спробувати простий домашній варіант з маринованої буряків. Оцініть 5 яскравих рецептів з покроковим описом процесу.

Холодний борщ з маринованої буряків з банки

Швидкий у приготуванні холодний борщ можна приготувати з консервованої буряків. Яскраве і поживне блюдо ідеально підійде для обіду в колі сім’ї. Доповнити блюдо можна сметаною і чорним хлібом.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Буряк ½ кг маринованої
  • Варена ковбаса 300 гр.
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Огірок 2 шт.
  • Цибуля зелена 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Вода-6 ст.

Процес приготування:

  1. Як приготувати холодний борщ (борщ) з маринованої буряків? Промиваємо пучок зеленого цибулі і дрібно нарізаємо його.
  2. Шматок вареної ковбаси розбираємо тонкими рівними за розміром брусочками.
  3. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх, очищаємо і ріжемо дрібними кубиками.
  4. Подрібнюємо і промиті свіжі огірки.
  5. Відкриваємо банку з маринованою буряком. Якщо вона заготовлена цільними шматками, то її слід натерти на тертці.
  6. Всі інгредієнти дрібно порізані занурюємо в каструлю разом з буряком.
  7. Заливаємо продукти постигла кип’яченою водою. Також можна використовувати бутильовану. Солимо і перчимо страву.
  8. Перед подачею холодний борщ, бажано, слід настояти в холодильнику 1 годину. Готово, можна пригощати близьких!