Юшка з горбуші – 8 рецептів класичної юшки в домашніх умовах з фото покроково

Гарячих супів хочеться не тільки в холодну пору року, але і влітку. Особливо при такому розмаїтті свіжих морепродуктів. Якщо ви спантеличені вибором легкого, поживного, сезонного супу, то наступна добірка спеціально для вас. Родзинка кожного рецепту не дасть вам занудьгувати на кухні.

Класична юшка з голови і хвоста горбуші в домашніх умовах

Те, з якої саме частини риби зварена юшка, ніяк не впливає на користь і смакові якості супу. Дотримуйтесь послідовності приготування і у вас все вийде!

Інгредієнти на
4 порц.

  • Горбуша 2 голови
  • Горбуша 2 хвоста
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Як зварити соковиту юшку з горбуші в домашніх умовах? Очищаємо шкірку риби, видаляючи дрібну луску з плавниками. Добре промиваємо шматочки риби.
  2. В теплу воду відправляємо горбушу і доводимо до кипіння. Після чого солимо і залишаємо варитися ще протягом 5 хвилин.
  3. Цибулю нарізаємо на кілька часточок і відправляємо до бульйону.
  4. Моркву очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками, помідор нарізаємо на скибочки. Всі овочі відразу ж відправляємо в каструлю.
  5. Картопля також нарізаємо брусочками і з’єднайте з бульйоном, залишаємо варитися протягом 15 хвилин.
  6. За цей час виймаємо рибу, відокремлюємо від кісток і нарізаємо довільно. Можна одну частину риби подрібнити, а другу нарізати на великі шматочки.
  7. Шматочки риби можна викладати порційно в кожну миску і залити бульйоном, або ж відправити відразу всю рибу в каструлю.

Бажаємо приємного апетиту!