Дуже смачний лагман з свинини з баклажанами
Лагман зі свининою виходить більш жирним і наваристим. Додавання баклажана зробить блюдо ще більш оригінальним і ніжним смаком. Спробуйте цікавий рецепт для великого сімейного обіду.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Свинина – 0,6 кг
- Курдюк – 60 гр.
- Локшина для лагмана – 300 гр.
- Баклажан – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Зелень – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Оцет яблучний – 1 ст. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Коріандр мелений – 1 ч. л.
- Базилік сушений – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Перець червоний мелений – 1 щіпка.
- Бадьян – за смаком.
Процес приготування:
1. Подрібнюємо курдюк і закидаємо його в розігрітий казан. Підрум’янюємо.
2. Дрібно нарізаємо яловичину і підкладаємо м’ясо в курдюк. Сюди ж кладемо подрібнену цибулю. Розмішуємо і продовжуємо смажити до рум’янцю.
3. Далі чистимо моркву і перець. Нарізаємо овочі дрібними кубиками і додаємо в м’ясо. Тушкуємо продукти на середньому вогні.
4. Заливаємо блюдо окропом. Додаємо томатну пасту і ретельно розмішуємо.
5. Окремо відварюємо локшину для лагмана до повної готовності.
6. Ріжемо на кубики баклажани і закидаємо їх в казан. Сюди ж додаємо сіль, оцет, подрібнену зелень і всі необхідні спеції. Розмішуємо і тушкуємо вміст 20-30 хвилин.
7. Готову страву розкладаємо по тарілках. Порційно додаємо локшину і подаємо до столу. Приємного апетиту!