Класичний лагман з свинини – 8 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Дуже смачний лагман з свинини з баклажанами

Лагман зі свининою виходить більш жирним і наваристим. Додавання баклажана зробить блюдо ще більш оригінальним і ніжним смаком. Спробуйте цікавий рецепт для великого сімейного обіду.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,6 кг
  • Курдюк – 60 гр.
  • Локшина для лагмана – 300 гр.
  • Баклажан – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Оцет яблучний – 1 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Коріандр мелений – 1 ч. л.
  • Базилік сушений – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Перець червоний мелений – 1 щіпка.
  • Бадьян – за смаком.

Процес приготування:

1. Подрібнюємо курдюк і закидаємо його в розігрітий казан. Підрум’янюємо.

2. Дрібно нарізаємо яловичину і підкладаємо м’ясо в курдюк. Сюди ж кладемо подрібнену цибулю. Розмішуємо і продовжуємо смажити до рум’янцю.

3. Далі чистимо моркву і перець. Нарізаємо овочі дрібними кубиками і додаємо в м’ясо. Тушкуємо продукти на середньому вогні.

4. Заливаємо блюдо окропом. Додаємо томатну пасту і ретельно розмішуємо.

5. Окремо відварюємо локшину для лагмана до повної готовності.

6. Ріжемо на кубики баклажани і закидаємо їх в казан. Сюди ж додаємо сіль, оцет, подрібнену зелень і всі необхідні спеції. Розмішуємо і тушкуємо вміст 20-30 хвилин.

7. Готову страву розкладаємо по тарілках. Порційно додаємо локшину і подаємо до столу. Приємного апетиту!