Пісні щі з квашеної капусти – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Пісні щі з квашеної капусти — це шалено смачне блюдо, яке ви неодмінно пробували хоча б раз у житті! Суп з квашеної капусти по-своєму смачний. Пісні щі готують під час посту або тоді, коли хочеться легкої їжі. Суп з притаманною кислинкою ідеальний для тих, хто стежить за формами або не вживає м’ясо і всі його похідні. У добірці ви знайдете кілька варіантів шалено апетитного першого страви. Вибирайте той, який за душі і втілюйте в життя!

Пісні щі з квашеної капусти — класичний рецепт

Пісні щі з квашеної капусти – класичний рецепт, який зможе приготувати кожен. Достаток овочів перетворить звичайний день в яскрава подія. Ароматний суп доставить масу незабутніх вражень і не обтяжить процесом приготування. Готуйте і пригощайте улюблених людей!

Інгредієнти на
6 порц.

  • Квашена капуста-500 гр.
  • Картопля 4 шт.
  • Помідори 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Паприка 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Цибуля зелена за смаком
  • Масло рослинне 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Кислу капусту, ретельно промийте в питній воді, залиште на ситі, щоб позбутися від надлишків води.
  2. Закип’ятіть воду, відправте кислу капусту. Після повторного закипання злийте воду і повторіть процедуру. Другий раз зливати не потрібно. Варіть основу 20 хвилин.
  3. Поки вариться основа, приготуйте засмажку. У товстостінну каструлю або сотейник вилийте масло без запаху. Прогрійте. Обшелушенный цибулю наріжте довільно, відправте пассероваться.
  4. Помаранчевий коренеплід пошкрябайте або звільніть від шкірки економкою, натріть на шатківниці, відправте до цибулі.
  5. Помідори промийте, наріжте квадратиками, видаливши плодоніжку. Перекладіть до овочів. Якщо не виявилося томатів, візьміть томатну пасту. Соус або кетчуп теж підійде.
  6. Приправити паприкою. Змішайте інгредієнти. Тушкуйте до випаровування води.
  7. Картоплю очистіть від шкірки економкою, поріжте, як зазвичай ріжете на суп. Перекладіть до засмажки.
  8. Капусту злийте і вивантажите до овочів. Окремо закип’ятіть 1,5 літра води і влийте до овочевої маси, тушкуйте 20 хвилин.
  9. Спробуйте на смак і відрегулюйте цукровим піском. Кип’ятіть, суп ще 10 хвилин, встановивши мінімальну температуру.
  10. Потім вимкніть нагрів і дайте настоятися під кришкою.
  11. Перед подачею нарубайте промиту зелень. Яскраві апетитні щі розділіть на порції, посипте рубаною зеленню. Запрошуйте сімейство обідати. Якщо не дотримуєтесь посту, здобріть ложкою сметани. Приємного апетиту!