Пісні щі з квашеної капусти – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Пісні щі з квашеної капусти з грибами

Пісні щі з квашеної капусти з грибами – запаморочливе блюдо, яке зведе з розуму. Незважаючи на відсутність м’ясних виробів, суп виходить ситним і неймовірно ароматним. Це ідеальний варіант для тих, хто не може без м’яса, але збирається дотримуватися посту. Страва готується легко, приготування освоїть будь-непрофесіонал.

Час готування – 2 ч. 00 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Капуста квашена – 700 гр.
  • Картопля – 500 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Печериці – 500 гр.
  • Паприка солодка мелена – 1/2 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Цибулю-ріпку обшелушите. Наріжте, як подобається. Спосіб нарізки не має значення – хто-то любить більші, хтось менші. Овочі обсмажте на олії без запаху. Перекладіть в ємність, в якій збираєтеся готувати борщ.

Крок 2. Оранжевий коренеплід пошкрябайте або звільніть від шкірки економкою, натріть на шатківниці, відправте пассероваться.

Крок 3. Приправити паприкою.

Крок 4. Соковитий перець промийте, наріжте квадратиками, видаливши плодоніжку і серцевину. Перекладіть до овочів. Протушкувати 5 хвилин і перекладіть до цибулі.

Крок 5. Якщо гриби потребують очищення, видаліть шкірку і порубаєте, як подобається. Сухі гриби попередньо запарте в окропі.

Крок 6. Вивантажите обсмажуватися.

Крок 7. Як тільки гриби підрум’яняться, заберіть їх до решти складових.

Крок 8. Кислу капусту, ретельно промийте питної або проточній воді, залиште на ситі, щоб позбутися від надлишків води.

Крок 9. Перекладіть у вогнетривкий посуд.

Крок 10. Очищену картоплю поріжте, як зазвичай ріжете на суп. Викладіть поверх капусти. Всі залийте водою на 3 сантиметри вище рівня картоплі. Прикрийте фольгою або кришкою.

Крок 11. Помістіть в духовку, розігріту до 180 градусів. Томіть 1,5-2 години.

Крок 12. Перед подачею перемішайте.

Крок 13. Запрошуйте сімейство на дегустацію казкового частування. Якщо не постите, здобріть суп ложкою сметани. Блюдо придбає особливий смак. Приємного апетиту!