Пісні щі з квашеної капусти – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Пісні щі з квашеної капусти з картоплею

Пісні щі з квашеної капусти з картоплею не потребують представлення. Блюдо досить популярне серед слов’янських жителів. Суп виходить яскравим і смачним. Якщо ви збираєтеся тримати піст, це блюдо зобов’язана бути у вашому раціоні. Приємна кислинка робить страву дуже апетитним. Скажу більше, такий суп часто готую незалежно від того, постимо ми чи ні.

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста квашена віджата – 200 гр.
  • Картопля – 130 гр.
  • Томатна паста – 10 гр.
  • Морква – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 20 гр.
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте інгредієнти. Кислу капусту, ретельно промийте в питній воді, залиште на ситі, щоб позбутися від надлишків вологи.

Крок 2. Прогрійте сковорідку з олією без запаху. Капусту протушкувати. Здобріть томатною пастою, влийте трохи будь-якої рідини – води або овочевого бульйону. Тушкуйте 20 хвилин. Якщо немає томатної пасти, візьміть консервовані помідори. Соус або кетчуп теж підійде.

Крок 3. Обшелушенный цибулю наріжте довільно. Коренеплоди пошкрябайте або звільніть від шкірки економкою. Морквину подрібніть на шатківниці. Картоплю поріжте, як зазвичай ріжете на суп.

Крок 4. У сковороду влийте олію без запаху. Прогрійте, відправте пассероваться цибулю з морквою.

Крок 5. Закип’ятіть воду, викладіть картоплю. Варіть до напівготовності.

Крок 6. До картоплі перекладіть потушенную капусту і овочеву засмажку. Тушкуйте 20 хвилин. Спробуйте на смак і відрегулюйте спеціями. Потім вимкніть конфорку і дайте настоятися під кришкою.

Крок 7. Запрошуйте сімейство обідати. Якщо не дотримуєтесь посту, здобріть ложкою сметани. Приємного апетиту!