Пісні щі з свіжої капусти – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Пісні щі з свіжої капусти — це блюдо, яке зобов’язане бути у вашому раціоні, якщо ви збираєтеся постити. Апетитний суп відмінно підходить для тих, хто хоче нормалізувати харчування, скоротивши споживання жирів. Перша страва багата різноманітністю овочів, готується просто і не обтяжить вас який-небудь складністю. У збірці зібрані самі смачні, на мій погляд, рецепти. З радістю ділюся ними!

Пісні щі з свіжої капусти — класичний рецепт

Пісні щі з свіжої капусти – класичний рецепт нітрохи не гірше свого аналога з м’ясом. Після свят саме час задуматися, щоб привести себе в форму. Якщо ви плануєте тримати піст, без цього невигадливого супу нікуди. Сготовить пісні щі не складе великої праці. Якщо з супами в плані готування у вас проблеми, почніть з пісних супів.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Капуста білоголова 400 гр.
  • Картопля 400 гр.
  • Помідори 150 гр.
  • Морква 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста 100 гр.
  • Часник 2 зуб.
  • Зелень 2 гілки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Вода 1.5 л

Процес приготування:

  1. Зберіть інгредієнти.
  2. Обшелушенный цибулю-ріпку настругайте довільно.
  3. Помаранчевий коренеплід пошкрябайте або звільніть від шкірки економкою, порубаєте квадратиками.
  4. Помідори промийте, поріжте часточками, видаливши плодоніжку.
  5. З капусти приберіть підсохлі листя і нашаткуйте, як подобається.
  6. Картоплю очистіть від шкірки економкою, поріжте, як зазвичай ріжете на суп.
  7. Цибуля з морквою спасеруйте на олії без запаху.
  8. Коли досягнете м’якого стану, закиньте томати. Якщо ні помідорів, візьміть томатну пасту. Соус або кетчуп теж підійде.
  9. У киплячу воду відправте капусту.
  10. Слідом вивантажите картоплю, варіть до напівготовності.
  11. Перекладіть зажарку в каструлю, посоліть і поперчіть, варіть суп ще 10 хвилин, встановивши мінімальну температуру. Потім вимкніть нагрів і дайте настоятися під кришкою.
  12. Перед подачею нарубайте промиту зелень і очищений часник.
  13. Яскраві апетитні щі розділіть на порції, посипте рубаною зеленню і часником. Запрошуйте сімейство обідати. Якщо не дотримуєтесь посту, здобріть ложкою сметани. Приємного апетиту!