Суп із заморожених білих грибів – 5 рецептів з покроковими фото

Суп із заморожених білих грибів — смачне частування, від якої ніхто не відмовиться. Приготування першої страви не відніме багато часу і принесе масу задоволень. Заморожування зберігає всі корисні властивості грибів. Якщо не знати, що використовується заморожений продукт, важко здогадатися, що блюдо приготовлено не з свіжих грибів. Суп добре насичує і зігріває в непогожу погоду. Порадуйте сім’ю, скориставшись рецептами даної збірки.

Класичний суп із заморожених білих грибів з картоплею

Класичний суп із заморожених білих грибів з картоплею не обтяжить нетерплячих і зайнятих господинь. Страва виглядає апетитно, і, спробувавши його, вашому захопленню не буде меж. Для приготування знадобиться мінімальний і простий набір продуктів.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Білі гриби 500 гр.
  • Картопля 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста 150 гр.
  • Морква 150 гр.
  • Сіль за смаком
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Дістаємо з морозилки гриби. Морквину звільняємо від шкірки за допомогою економки. З лука знімаємо піну.
  2. Гриби нарізаємо середніми за розміром шматочками.
  3. У глибоку каструлю наливаємо воду і ставимо кип’ятитися. Потім вивантажуємо підготовлені білі гриби. За смаком додаємо сіль і перець. Готуємо не більше 15-20 хвилин.
  4. Очищений цибулю подрібнюємо.
  5. Морквину перетворюємо в стружку на тертці.
  6. З картоплі знімаємо шкірку. Ріжемо так, як подобається.
  7. Картоплю вивантажуємо до грибів. Продовжуємо варити приблизно 10 хвилин.
  8. Далі додаємо подрібнену цибулю.
  9. Вивантажуємо морквяну стружку. І готуємо, поки не звариться картопля.
  10. Закидаємо лавровий лист. Пробуємо на сіль. При необхідності додаємо спеції. Коли суп готовий, виймаємо лаврушки і відключаємо плиту. Даємо супу трохи настоятися.
  11. Ароматне блюдо розливаємо по глибоким суповым тарілках. Прикрашаємо рубаною зеленню за бажанням. Приємного апетиту!