Суп із заморожених білих грибів – 5 рецептів з покроковими фото

Суп з замороженими білими грибами та вершками

Суп з замороженими білими грибами та вершками стане улюбленцем серед перших страв. Вершки додадуть страві ніжну кремову текстуру. А красива подача з підсмаженими грінками спровокує спробувати смачне частування навіть тих, хто байдужий до супів.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 50 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Гриби білі заморожені – 400 гр.
  • Картопля – 470 гр.
  • Вершки 20% – 200 мл
  • Цибуля ріпчаста – 80 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 1 л
  • Свіжа зелень за бажанням.
  • Грінки з білого хліба – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо набір продуктів.

Крок 2. Очищаємо цибулю та нарізаємо середнім кубиком. Глибоку сковорідку встановлюємо на плиті. Наливаємо олію. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Після чого вивантажуємо заздалегідь розморожені білі гриби. Продовжуємо готувати на помірному полум’я близько 10 хвилин. І готуємо картоплю, нарізаємо шматочками зручного розміру. Промиту зелень дрібно рубаємо.

Крок 3. У сотейник з киплячою водою вивантажуємо картоплю варимо до готовності. Перекладаємо вміст сковорідки. Доводимо до кипіння. Приправляємо сіллю. Потім знімаємо з плити.

Крок 4. За допомогою заглибного електроприладу подрібнюємо суп до гладкої консистенції.

Крок 5. В пробиту масу додаємо вершки. І розмішуємо блендером. Сотейник встановлюємо на плиті і прогріваємо суп. Пробуємо на смак, при необхідності балансуємо спеціями. Доводимо масу до кипіння і знімаємо з плити.

Крок 6. Апетитний суп з кремовою консистенцією розливаємо по порціях. Декоруємо рубаною зеленню і підсмаженим хлібом. Приємного апетиту!