Суп-пюре з заморожених білих грибів
Суп-пюре з заморожених білих грибів нагадує про літо і піднімає настрій. Чудове частування підходить для сімейного обіду і зустрічі дорогих гостей. Зовнішній вид чарівним чином приваблює, а аромат піднімає апетит. Приготування страви зовсім не складне. Зайняті господині неодмінно візьмуть на замітку елементарний варіант апетитною їжі.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Гриби білі заморожені – 500 гр.
- Шпинат – 100 гр.
- Вершки – 500 мл
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло вершкове – за смаком.
- Часник – 2 зубчики.
Процес приготування:
Крок 1. Дістаємо заморожені гриби і шпинат. З морквини знімаємо шкірку економкою.
Крок 2. На гарячій сковорідці нагріваємо вершкове масло. І перекладаємо оттаявшие гриби.
Крок 3. Готуємо, поки не випарується зайва волога.
Крок 4. Морквину подрібнюємо на тертці. Нагріваємо іншу сковороду, кладемо трохи вершкового масла. І пасеруємо шпинат з морквою.
Крок 5. Обсмажені гриби і пасеровані овочі перекладаємо в чашу подрібнювача і додаємо зубчики очищеного часнику, солимо за смаком. Пробиваємо масу до гладкого стану.
Крок 6. Пюреподібну масу перекладаємо в сотейник. Наливаємо вершки. Прогріваємо суп до появи перших пухирців. Знімаємо з вогню. Розливаємо запашний суп порційно. При бажанні прикрашаємо обсмаженими сухариками. Презентуємо домочадцям. Приємного апетиту!