Суп із заморожених білих грибів – 5 рецептів з покроковими фото

Суп-пюре з заморожених білих грибів

Суп-пюре з заморожених білих грибів нагадує про літо і піднімає настрій. Чудове частування підходить для сімейного обіду і зустрічі дорогих гостей. Зовнішній вид чарівним чином приваблює, а аромат піднімає апетит. Приготування страви зовсім не складне. Зайняті господині неодмінно візьмуть на замітку елементарний варіант апетитною їжі.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Гриби білі заморожені – 500 гр.
  • Шпинат – 100 гр.
  • Вершки – 500 мл
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло вершкове – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.

Процес приготування:

Крок 1. Дістаємо заморожені гриби і шпинат. З морквини знімаємо шкірку економкою.

Крок 2. На гарячій сковорідці нагріваємо вершкове масло. І перекладаємо оттаявшие гриби.

Крок 3. Готуємо, поки не випарується зайва волога.

Крок 4. Морквину подрібнюємо на тертці. Нагріваємо іншу сковороду, кладемо трохи вершкового масла. І пасеруємо шпинат з морквою.

Крок 5. Обсмажені гриби і пасеровані овочі перекладаємо в чашу подрібнювача і додаємо зубчики очищеного часнику, солимо за смаком. Пробиваємо масу до гладкого стану.

Крок 6. Пюреподібну масу перекладаємо в сотейник. Наливаємо вершки. Прогріваємо суп до появи перших пухирців. Знімаємо з вогню. Розливаємо запашний суп порційно. При бажанні прикрашаємо обсмаженими сухариками. Презентуємо домочадцям. Приємного апетиту!