Рибний суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Користь рибного супу незаперечна. Бульйон містить вітаміни груп В, С, Е, Н і РР, а також містить залізо, цинк і йод. Тому періодично необхідно включати в свій раціон це поживне блюдо. Спеціально для цього ми підібрали 10 рецептів рибного супу.

Як зварити смачний суп з рибних консервів?

Самий простий і швидкий спосіб приготувати рибний суп – це скористатися рибними консервами. Для цього краще вибирати рибу більш жирних сортів: скумбрію, горбушу або сайру.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Рибні консерви 1 банка
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Картопля 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Зелень за смаком

Процес приготування:

  1. Як зварити простий і смачний рибний суп? Картоплю почистіть, промийте і наріжте кубиками.
  2. Цибулю очистіть і дрібно наріжте.
  3. Морква вимийте, очистіть і натріть на середній терці.
  4. Рибу розімніть виделкою.
  5. У каструлі закип’ятити воду. Спочатку викладіть цибулю і моркву, варіть 15 хвилин.
  6. За закінчення часу всипте нарізану картоплю, посоліть і варіть ще хвилин 15.
  7. Додайте лавровий лист і поперчіть суп.
  8. В останню чергу викладіть рибу, перемішайте і продовжуйте варити суп до готовності картоплі.
  9. У кінці додайте рубану зелень і рибний суп можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!