Суп із заморожених білих грибів – 5 рецептів з покроковими фото

Суп з білих грибів з вермішеллю

Суп з білих грибів з вермішеллю дуже подобається дітям. Приготувавши одного разу, у вашому кулінарному арсеналі стане на одного фаворита більше. Це максимально просте і смачне блюдо не вимагає особливих кулінарних навичок. Навіть недосвідчений кулінар-аматор впорається з елементарним приготуванням на раз-два.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Білі заморожені гриби – 5 шт.
  • Вермішель – 3 ст. л.
  • Вершки 10% – 200 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Цибуля-50 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Масло вершкове – 10 гр.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • цибульний Порошок – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

Крок 1. Отвешиваем необхідні інгредієнти.

Крок 2. Очищаємо цибулю та нарізаємо, як подобається. З цибулі-порею знімаємо подвядший шар і тонко шаткуємо. З морквини знімаємо шкірку економкою і нарізаємо кубиками.

Крок 3. Товстостінну каструлю ставимо на конфорку і розігріваємо в ній рослинне масло. Відправляємо овочеву нарізку і пасеруємо. Додаємо трохи солі.

Крок 4. Наливаємо воду і кип’ятимо.

Крок 5. У киплячу рідину викладаємо вермішель, трохи солимо. Мінімізуємо нагрівання і готуємо не більше 8 хвилин.

Крок 6. Розморожені гриби промиваємо та нарізаємо скибочками. Трохи залишимо для прикраси.

Крок 7. Гриби відправляємо в бульйон.

Крок 8. Наливаємо вершки, приправляємо сіллю і перцем. Чекаємо закипання.

Крок 9. На прогрітій сковороді смажимо борошно без масла. Вона додасть густу консистенцію супу.

Крок 10. Обсмажене борошно перекладаємо в суп. Присмачую цибульним порошком і продовжуємо готувати 10 хвилин.

Крок 11. На сковорідці розпускаємо вершкове масло і підрум’янюємо гриби для прикраси. Масло додасть яскравий вершковий смак.

Крок 12. Знімаємо гриби. І обсмажуємо грінки з чорного (або білого) хліба.

Крок 13. Глибокі тарілки наповнюємо запашною юшкою. Зверху викладаємо підрум’янені скибочки білих грибів і підсмажену гренку. Запрошуйте обідати рідних. Приємного апетиту!