Суп з білих грибів з вермішеллю
Суп з білих грибів з вермішеллю дуже подобається дітям. Приготувавши одного разу, у вашому кулінарному арсеналі стане на одного фаворита більше. Це максимально просте і смачне блюдо не вимагає особливих кулінарних навичок. Навіть недосвідчений кулінар-аматор впорається з елементарним приготуванням на раз-два.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Білі заморожені гриби – 5 шт.
- Вермішель – 3 ст. л.
- Вершки 10% – 200 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Цибуля-50 гр.
- Морква – 1 шт.
- Масло вершкове – 10 гр.
- Борошно – 1 ст. л.
- цибульний Порошок – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – 1 л
Процес приготування:
Крок 1. Отвешиваем необхідні інгредієнти.
Крок 2. Очищаємо цибулю та нарізаємо, як подобається. З цибулі-порею знімаємо подвядший шар і тонко шаткуємо. З морквини знімаємо шкірку економкою і нарізаємо кубиками.
Крок 3. Товстостінну каструлю ставимо на конфорку і розігріваємо в ній рослинне масло. Відправляємо овочеву нарізку і пасеруємо. Додаємо трохи солі.
Крок 4. Наливаємо воду і кип’ятимо.
Крок 5. У киплячу рідину викладаємо вермішель, трохи солимо. Мінімізуємо нагрівання і готуємо не більше 8 хвилин.
Крок 6. Розморожені гриби промиваємо та нарізаємо скибочками. Трохи залишимо для прикраси.
Крок 7. Гриби відправляємо в бульйон.
Крок 8. Наливаємо вершки, приправляємо сіллю і перцем. Чекаємо закипання.
Крок 9. На прогрітій сковороді смажимо борошно без масла. Вона додасть густу консистенцію супу.
Крок 10. Обсмажене борошно перекладаємо в суп. Присмачую цибульним порошком і продовжуємо готувати 10 хвилин.
Крок 11. На сковорідці розпускаємо вершкове масло і підрум’янюємо гриби для прикраси. Масло додасть яскравий вершковий смак.
Крок 12. Знімаємо гриби. І обсмажуємо грінки з чорного (або білого) хліба.
Крок 13. Глибокі тарілки наповнюємо запашною юшкою. Зверху викладаємо підрум’янені скибочки білих грибів і підсмажену гренку. Запрошуйте обідати рідних. Приємного апетиту!