Суп з галушками на курячому бульйоні – 8 покрокових рецептів бабусиного супу з фото

Суп із галушками на курячому бульйоні – це цікава за смаком кулінарна ідея для домашнього обіду. Порадуйте себе та близьких ситною гарячою стравою. Для приготування використовуйте нашу перевірену добірку з восьми покрокових рецептів бабусиного супу з фотографіями та докладним описом процесу.

Бабусин суп з галушками на курячому бульйоні

Бабусин суп з галушками на курячому бульйоні – це цікава та апетитна кулінарна ідея для вашого сімейного обіду. Гаряча страва порадує яскравим смаком та поживними властивостями. Для нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Куряче стегно – 600 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 1.8 л.
  • Олія – ​​для смаження
  • Прованські трави – 1 щіпка
  • Сіль – 2 щіпки
  • Перець запашний горошком – 4 шт.
  • Гвоздика – 1 шт.
  • Для галушок:
  • Борошно – 10 ст.л.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Бабусин суп з галушками на курячому бульйоні готується дуже просто. Курячі стегна викладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту.

Доводимо бульйон до кипіння і в процесі обов’язково прибираємо пінку.

Після закипання вогонь зменшуємо та варимо бульйон близько 30 хвилин.

Курячі стегна дістаємо з бульйону і даємо їм охолонути.

У цей час очищаємо картоплю, промиваємо її під водою і ріжемо кубиком.

Кубики картоплі відправляємо в киплячий курячий бульйон, сюди ж викладаємо горошини перцю та гвоздику.

Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її до м’якості на олії.

До цибулі відправляємо терту моркву, сіль та спеції. Смажимо разом ще кілька хвилин і викладаємо у суп.

Тепер займемося приготуванням галушок. У глибокій мисці збиваємо яйця із сіллю.

У яєчну суміш всипаємо борошно.

Добре все перемішуємо до зникнення грудочок.

Отриману масу занурюємо у суп за допомогою ложки.

Клецьки швидко схоплюватимуться і спливатимуть на поверхню. Після цього варимо ще 3 хвилини.

Охолоджене куряче м’ясо відокремлюємо від кісточок і повертаємо в суп. Можна прибирати із плити.

Бабусин суп з галушками на курячому бульйоні готовий. Подавайте до столу, прикрасивши зеленню!