Суп з яловичини – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Гороховий суп із яловичини

Гороховий суп із яловичини відрізняється яскравим смаком та поживними властивостями. Такий суп стане справжньою окрасою вашого обіднього столу. Подавайте, доповнивши чорним хлібом, сметаною чи зеленню. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 1 година 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Горох – 200 гр.
  • Вода – 2,5 л.
  • Яловичина на кістки – 400 грн.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Паприка мелена – 1 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Петрушка – до смаку.
  • Олія – ​​100 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти.

Крок 2. Горох заздалегідь промиваємо та вимочуємо у воді. Краще залишити на ніч.

Крок 3. Яловичину на кістки заливаємо водою та відварюємо до м’якості м’яса. Далі готовий бульйон проціджуємо і викладаємо в нього м’ясо, відокремлене від кістки.

Крок 4. Вимочений горох добре промиваємо під водою.

Крок 5. Викладаємо підготовлений горох у каструлю з бульйоном. Варимо до напівготовності продукту.

Крок 6. Очищаємо картоплю та ріжемо її кубиками.

Крок 7. Викладаємо кубики картоплі у каструлю із супом.

Крок 8. Очищаємо моркву та натираємо її на дрібній тертці.

Крок 9. Дрібно рубаємо ножем очищену цибулю.

Крок 10. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо до рум’янцю цибулю.

Крок 11. Викладаємо в сковороду терту на тертці моркву. Обсмажуємо всі разом.

Крок 12. У засмажку відправляємо подрібнений часник та спеції за списком.

Крок 13. Ароматну цибулю з морквою викладаємо в суп.

Крок 14. Закриваємо заготовку кришкою та варимо до повної готовності гороху та картоплі.

Крок 15. Наприкінці приготування додаємо подрібнену зелень.

Крок 16. Гороховий суп із яловичини готовий. Розливайте по тарілках!