Суп із стручкової квасолі – 5 рецептів з покроковими фото

Суп із стручкової квасолі – це цікавий варіант для вашого домашнього обіду. Таке гаряче блюдо вийде гарним, яскравим смаком і не занадто калорійним. Для приготування використовувати перевірену кулінарну збірку з п’яти рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Суп із стручкової квасолі з куркою

Суп із стручкової квасолі з куркою – це легке, але при цьому поживне блюдо для вашого домашнього столу. Подавайте до обіду, доповнивши хлібом і ароматною зеленню. Ваші близькі оцінять оригінальну кулінарну ідею, а ви не витратите багато часу і сил на приготування.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Квасоля стручкова 100 гр.
  • Курка 150 гр.
  • Картопля 100 гр.
  • Рис білий 100 гр.
  • Вода 2 л
  • Горошок зелений 80 гр.
  • Морква 40 гр.
  • Зелень 1 пучок
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Суп із стручкової квасолі вариться дуже просто. Беремо курячі частини і промиваємо їх під водою. Опускаємо в киплячу воду і варимо після закипання близько 20 хвилин.
  2. Після готовності курячого бульйону всипаємо в нього рис. Варимо разом близько 10 хвилин.
  3. Додаємо сіль в киплячий бульйон з рисом.
  4. Очищаємо картоплю від шкірки, ріжемо невеликими кубиками і опускаємо в каструлю з вмістом. Варимо 5-7 хвилин.
  5. Відправляємо сюди ж стручкову квасолю.
  6. Також додаємо зелений горошок. Варимо ще 5 хвилин.
  7. Додаємо брусочки попередньо очищеної моркви.
  8. Пробуємо суп на сіль і варимо його ще близько 7 хвилин.
  9. Суп із стручкової квасолі з куркою готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши зеленню!