Суп-пюре з стручкової квасолі
Суп-пюре з стручкової квасолі – це оригінальна кулінарна рішення для вашого домашнього обіду. Таке блюдо порадує корисними та поживними властивостями. Приготувати апетитний суп нескладно. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фото.
Час приготування – 45 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Квасоля стручкова – 200 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Кабачок – 1 шт.
- Шпинат – 50 гр.
- Сир вершковий – 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Вода – 1 л
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Кип’ятимо каструлю з водою. В цей час очищаємо цибулю з кабачком і ріжемо кубиками.
Крок 3. Також очищаємо і нарізаємо картоплю. Відправляємо його в киплячу воду.
Крок 4. Обсмажуємо в сковороді з рослинним маслом цибулю і кабачки. Смажимо до рум’янцю близько 7-8 хвилин.
Крок 5. У каструлю з картоплею відправляємо стручкову квасолю, кабачки з цибулею і шпинат. Доводимо до кипіння.
Крок 6. Після закипання варимо вміст близько 20 хвилин.
Крок 7. Додаємо сіль і вершковий сир. Перемішуємо до розчинення сиру.
Крок 8. Подрібнюємо суп заглибним блендером і потім кип’ятимо близько однієї хвилини.
Крок 9. Суп-пюре із стручкової квасолі готовий. Розливайте по тарілках і пробуйте!