Суп із стручкової квасолі – 5 рецептів з покроковими фото

Суп-пюре з стручкової квасолі

Суп-пюре з стручкової квасолі – це оригінальна кулінарна рішення для вашого домашнього обіду. Таке блюдо порадує корисними та поживними властивостями. Приготувати апетитний суп нескладно. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фото.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Квасоля стручкова – 200 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Шпинат – 50 гр.
  • Сир вершковий – 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Вода – 1 л
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Кип’ятимо каструлю з водою. В цей час очищаємо цибулю з кабачком і ріжемо кубиками.

Крок 3. Також очищаємо і нарізаємо картоплю. Відправляємо його в киплячу воду.

Крок 4. Обсмажуємо в сковороді з рослинним маслом цибулю і кабачки. Смажимо до рум’янцю близько 7-8 хвилин.

Крок 5. У каструлю з картоплею відправляємо стручкову квасолю, кабачки з цибулею і шпинат. Доводимо до кипіння.

Крок 6. Після закипання варимо вміст близько 20 хвилин.

Крок 7. Додаємо сіль і вершковий сир. Перемішуємо до розчинення сиру.

Крок 8. Подрібнюємо суп заглибним блендером і потім кип’ятимо близько однієї хвилини.

Крок 9. Суп-пюре із стручкової квасолі готовий. Розливайте по тарілках і пробуйте!