Віденські вафлі – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Віденські вафлі – це дивовижний за смаком, ніжний і повітряний десерт для всієї родини. Таке частування можна подавати на сніданок або на чашці гарячого чаю. Ваші домашні та гості не зможуть встояти. Для приготування знаменитих віденських вафель беріть на замітку перевірені рецепти з покроковим описом процесу. Порадуйте себе і своїх близьких!

М’які віденські вафлі для электровафельницы в домашніх умовах

М’які віденські вафлі в домашніх умовах – це цілком реально. Приготуйте популярний рецепт по простому рецептом в электровафельнице. Порадуйте близьких апетитним десертом.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Борошно 2 склянки
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Молоко коров’яче 1 склянка
  • Цукор-пісок 3 ст. л.
  • Масло вершкове 160 гр.
  • Сік лимонний 1 ст. л.
  • Розпушувач ½ ч. л.

Процес приготування:

  1. Масло заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб воно стало м’яким. Далі розтираємо продукт разом з цукром. Зручно для цього використовувати міксер.
  2. Додаємо курячі яйця і продовжуємо збивати.
  3. Збиваємо масу на низькій швидкості до утворення пишної однорідної маси.
  4. Вливаємо молоко, яке теж заздалегідь дістали з холодильника. Розмішуємо.
  5. Видавлюємо ложку соку з лимона і вливаємо його в масу.
  6. Просіваємо борошно з розпушувачем і замішуємо густе тісто.
  7. Злегка обмазуємо электровафельницу рослинним маслом. Достатньо однієї краплі.
  8. Викладаємо тісто по формі.
  9. Готуємо страву, приблизно, 5 хвилин, потім даємо йому трохи охолонути.
  10. Подаємо м’які віденські вафлі до столу. За бажанням, десерт можна прикрасити цукровою пудрою або ягодами.