Домашнє печиво в духовці – 10 швидких та смачних рецептів приготування з покроковими фото

Домашнє печиво в духовці – це прості у виконанні і дуже смачні ласощі для вашого сімейного чаювання. Випекти апетитне печиво можна різними способами. Найкращі ідеї ми зібрали для вас у нашій перевіреній кулінарній добірці із десяти швидких та смачних рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Домашнє пісочне печиво у духовці

Домашнє пісочне печиво в духовці виходить неймовірно ніжним. Частування, що тане в роті, нікого не залишить байдужим. Подавайте до столу з філіжанкою гарячого чаю або іншими гарячими напоями. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Борошно – 280 гр.
  • Борошно – для розкочування тіста
  • Олія вершкове – 150 гр.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Печиво в духовці можна легко приготувати в домашніх умовах. Ріжемо вершкове масло кубиком і залишаємо його на 30 хвилин при кімнатній температурі для розм’якшення.

Збиваємо яйця із цукром до отримання пишної піни. Поступово додаємо сюди розм’якшене вершкове масло і продовжуємо збивати.

Просіюємо сюди борошно з розпушувачем та сіллю. Вимішуємо тісто за допомогою міксера.

Потім руками замішуємо щільну м’яку грудку. Повертаємо його в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.

Розкочуємо тісто в тонкий шар.

Вирізаємо з тіста печиво і перекладаємо його на лист з пергаментом.

Випікаємо частування 15 хвилин|мінути| при температурі 180°.

Домашнє пісочне печиво у духовці готове. Частуйтесь!

Вівсяне печиво в домашніх умовах

Вівсяне печиво в домашніх умовах – це смачне та поживне частування, яке точно оцінять ваші близькі чи гості. Подавайте ласощі з чашкою гарячого чаю. Приготувати їх у домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 1 година 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Пластівці вівсяні – 220 гр.
  • Олія вершкове – 100 гр.
  • Цукор очеретяний – 50 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Вівсяні пластівці перемелюємо в блендері або кавомолці.

Крок 3. До отриманої суміші додаємо розпушувач і перемішуємо.

Крок 4. Розм’якшене вершкове масло з’єднуємо з сіллю та цукром. Ретельно вимішуємо до однорідності.

Крок 5. У масу з олії додаємо куряче яйце.

Крок 6. Вимішуємо заготовку до однорідності.

Крок 7. З’єднуємо масляну масу з вівсяною сумішшю.

Крок 8. Вимішуємо однорідне тісто. Прикриваємо його плівкою та прибираємо на 1 годину в холодильник.

Крок 9. Ліпимо з тіста невеликі кульки. Для цього зручно використовувати мірну ложку.

Крок 10. Кульки викладаємо на лист з пергаментом.

Крок 11. Кожну кульку притискаємо рукою, надаючи форму плоского кола.

Крок 12. Випікаємо частування 20 хвилин за температури 180°.

Крок 13. Вівсяне печиво в домашніх умовах готове. Можна куштувати!

М’яке та повітряне печиво в духовці

М’яке і повітряне печиво в духовці – це неймовірно смачні і нескладні у виконанні ласощі. Якщо хочете приємно здивувати близьких апетитним частуванням, беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт із покроковими фотографіями. Ніхто не зможе встояти!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Мед – 1 ст.
  • Сода – 1 щіпка.
  • Цукор – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо куряче яйце, сіль та цукор.

Крок 2. Збиваємо продукти віночком та викладаємо сюди сметану. Перемішуємо.

Крок 3. Борошно з’єднуємо із содою і добре перемішуємо.

Крок 4. Розтоплюємо мед на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Переливаємо його в суміш із яйця та сметани. Перемішуємо.

Крок 5. Просіюємо сюди борошно із содою.

Крок 6. Замішуємо щільне однорідне тісто.

Крок 7. Тісто ділимо на невеликі кульки. Притискаємо їх вилкою і викладаємо на лист.

Крок 8. Випікаємо 15 хвилин|мінути| при температурі 190°.

Крок 9. М’яке та повітряне печиво в духовці готове. Подавайте до столу з філіжанкою чаю!

Швидке сирне печиво з цукром

Швидке сирне печиво з цукром нескладно приготувати в домашніх умовах. Таке частування порадує ніжним смаком та апетитним зовнішнім виглядом. Обов’язково беріть до уваги нашу перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями. Порадуйте себе та близьких!

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Сир – 300 гр.
  • Олія вершкове – 100 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Борошно – 250 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. З’єднуємо сир, розм’якшене вершкове масло, сіль та ванільний цукор. Ретельно вимішуємо продукти.

Крок 2. Окремо просіюємо борошно з розпушувачем. Поступово відправляємо суху суміш до сирної.

Крок 3. Замішуємо м’яке однорідне тісто.

Крок 4. Ділимо тісто на дві частини і кожну розгортаємо в тонкий пласт. Посипаємо пласти тіста цукром.

Крок 5. Кожен пласт із цукром згортаємо у щільний рулет. Нарізаємо рулети невеликими шматочками.

Крок 6. Заготовки кладемо на лист з пергаментом розрізом вгору. Випікаємо в розігрітій до 180 ° духовці близько 20-25 хвилин.

Крок 7. Швидке сирне печиво з цукром готове. Частуйтесь!

М’яке та ніжне печиво на сметані

М’яке і ніжне печиво на сметані – це смачні, апетитні і нескладні у виконанні ласощі. Якщо хочете порадувати домашніх цікавим частуванням, беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт із покроковими фотографіями. Байдужих не залишиться!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Сметана – 1 ст.
  • Борошно – 2-3 ст.
  • Цукор – 3/4 ст.
  • Сода – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Просіюємо борошно із содою через дрібне металеве сито.

Крок 3. Сполучаємо сметану з цукром і збиваємо до однорідності.

Крок 4. Сюди поступово вводимо борошно та перемішуємо.

Шик 5. Замішуємо густе однорідне тісто.

Крок 6. Отриману масу поділяємо на дві рівні частини.

Крок 7. Кожну частину розгортаємо в тонкий шар. З них вирізаємо однакові кола.

Крок 8. Складаємо круги на лист. На кожне коло кладемо ще один.

Крок 9. Готуємо при температурі 200 ° близько 10-13 хвилин до рум’янця.

Крок 10. М’яке та ніжне печиво на сметані готове. Подавайте до столу!

Смачне імбирне печиво в домашніх умовах

Смачне імбирне печиво в домашніх умовах виходить неймовірно ароматним та цікавим до смаку. Такі ласощі послужать чудовим приводом зібрати близьких за чашкою гарячого чаю. Для приготування десерту використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 250 гр.
  • Корінь імбиру мелений – 1 ч.л.
  • Олія вершкове – 50 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Розм’якшене вершкове масло кладемо в глибоку миску. Доповнюємо його цукром, імбирем та ретельно розминаємо вилкою.

Крок 2. Розминаємо масу до однорідного складу.

Крок 3. Розбиваємо сюди куряче яйце.

Крок 4. Добре продовжуємо розминати вміст, щоб яйце змішалося з масою з олії.

Крок 5. Поступово просіюємо сюди борошно із содою та починаємо перемішувати.

Крок 6. Замішуємо м’яке тісто однорідне.

Крок 7. Розкочуємо тісто в тонкий пласт і вирізаємо печиво. Можна використовувати фігурні форми.

Крок 8. Перекладаємо заготовки на лист і відправляємо в розігріту до 220° духовку на 15 хвилин.

Крок 9. Смачне імбирне печиво в домашніх умовах готове. Пробуйте та оцінюйте смак!

Печиво Кураб’є

Печиво Кураб’є – це популярні і улюблені багатьма ласощі, які нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею нашої добірки. Готовий продукт вийде ніжним та неймовірно апетитним. Подавайте до чаю!

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Олія вершкове – 120 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Пудра цукрова – 60 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Варення – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо міксером до отримання пишної маси.

Крок 2. Висипаємо сюди цукрову пудру, ванільний цукор та сіль. Продовжуємо збивати близько 2-3 хвилин.

Крок 3. Розбиваємо сюди куряче яйце і продовжуємо збивати.

Крок 4. Просіюємо борошно з розпушувачем. Додаємо суміш у загальну масу та знову перемішуємо.

Крок 5. Вимішуємо тісто до однорідності.

Крок 6. Занурюємо масу в мішок кондитерський.

Крок 7. За допомогою насадки зірка видавлюємо тісто на деко з пергаментом.

Крок 8. По центру кожної заготовки робимо заглиблення за допомогою пальця.

Крок 9. Поглиблення наповнюємо варенням або джемом. Випікаємо 10 хвилин|мінути| при температурі 190 градусів.

Крок 10. Печиво Кураб’є готове. Частуйтесь!

Шоколадне печиво у духовці

Шоколадне печиво в духовці – це простий спосіб порадувати близьких смачними та апетитними ласощами. Таке частування сподобається як дорослим, так і дітям. Для швидкого приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 250 гр.
  • Какао-порошок – 70 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 200 гр.
  • Олія вершкове – 220 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Розм’якшене вершкове масло кладемо в чашу блендера. Сюди ж додаємо цукор, сіль. Збиваємо до однорідності.

Крок 2. В окрему миску просіюємо муку|борошно| і додаємо до неї какао-порошок. Перемішуємо суху суміш.

Крок 3. Суху суміш висипаємо в розм’якшене збите масло. Збиваємо все у блендері.

Крок 4. Замішуємо туге однорідне тісто.

Крок 5. Тісто ділимо на невеликі шматочки і скачуємо в кульки.

Крок 6. Перекладаємо заготовки на лист і випікаємо 20 хвилин при температурі 160°.

Крок 7. Шоколадне печиво в духовці готове. Скоріше спробуйте!

Швидке та смачне печиво на кефірі в духовці

Швидке і смачне печиво на кефірі в духовці – це нескладні у виконанні ласощі, які кожен зможе спекти в домашніх умовах. Якщо хочете приємно здивувати близьких апетитним частуванням, беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 600-700 грн.
  • Кефір – 250 мл.
  • Цукор – 200 гр.
  • Сода – 1 ч.л.
  • Олія вершкове/маргарин – 150 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Просіюємо борошно і перемішуємо його з сіллю та ванільним цукром.

Крок 2. Будь-яким відповідним способом розтоплюємо вершкове масло. Можна використовувати мікрохвильову піч або водяну баню.

Крок 3. Кефір з’єднуємо з розтопленим маслом та цукром. Додаємо сюди соду та перемішуємо.

Крок 4. Поступово вливаємо рідку суміш у муку і починаємо перемішувати.

Крок 5. Руками замішуємо м’яке однорідне тісто.

Крок 6. Готове тісто розгортаємо в тонкий пласт. Вирізаємо з нього невелике печиво. Можна використовувати фігурні форми.

Крок 7. Заготовки перекладаємо на лист.

Крок 8. Випікаємо частування 20 хвилин за температури 180°.

Крок 9. Швидке та смачне печиво на кефірі в духовці готове. Подавайте до столу!

Домашнє печиво на вершковому маслі

Домашнє печиво на вершковому маслі виходить неймовірно ніжним та приємним до смаку. Такі ласощі послужать чудовим приводом зібрати близьких за чашкою гарячого чаю. Для приготування печива використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 160 гр.
  • Олія вершкове – 125 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Екстракт ванільний – 0,5 ч.л.
  • Сіль – ч.л.
  • Шоколад – 70 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло ріжемо невеликим кубиком і залишаємо його на 30 хвилин для розм’якшення.

Крок 2. Розм’якшене масло збиваємо із цукром. Додаємо сюди яйце та ванільний екстракт, ретельно перемішуємо.

Крок 3. Просіюємо сюди борошно із сіллю. Швидко перемішуємо масу до однорідності.

Крок 4. Тісто тримаємо в холодильнику 1 годину, а потім тонко його розкочуємо. Вирізаємо невелике печиво.

Крок 5. Випікаємо заготовки за температури 170° 15 хвилин.

Крок 6. Далі частування обмазуємо розтопленим шоколадом.

Крок 7. Домашнє печиво на вершковому маслі готове. Можна куштувати!