Стожки з фаршу в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Стожки з фаршу під шубою в духовці

Стожки з фаршу під шубою в духовці порадують вас неймовірною соковитістю і ніжністю. Такий продукт стане ідеальним кулінарним рішенням для вашого сімейного обіду. Подавайте разом зі свіжими овочами та іншими гарнірами за смаком. Урізноманітніть домашнє меню.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Сир – 80 гр.
  • Майонез – 4 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясний фарш вимішуємо з сіллю і спеціями. Ділимо заготовку на шість рівних кульок, ліпимо з них плоскі котлетки, які викладаємо на деко з пергаментом.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і смажимо його на олії до прозорості.

Крок 3. Розкладаємо обсмажену цибулю з м’ясним заготівлях.

Крок 4. Відварюємо курячі яйця, ріжемо їх кубиками і розмішуємо з майонезом.

Крок 5. Перекладаємо яєчну начинку на м’ясну основу.

Крок 6. Доповнюємо заготовки тертою картоплею.

Крок 7. Поливаємо його майонезом і посипаємо сіллю.

Крок 8. Посипаємо частування тертим сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Крок 9. Стожки з фаршу під шубою в духовці готові. Діліть на порції і подавайте до столу!