Стожки з фаршу під шубою в духовці
Стожки з фаршу під шубою в духовці порадують вас неймовірною соковитістю і ніжністю. Такий продукт стане ідеальним кулінарним рішенням для вашого сімейного обіду. Подавайте разом зі свіжими овочами та іншими гарнірами за смаком. Урізноманітніть домашнє меню.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Сир – 80 гр.
- Майонез – 4 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясний фарш вимішуємо з сіллю і спеціями. Ділимо заготовку на шість рівних кульок, ліпимо з них плоскі котлетки, які викладаємо на деко з пергаментом.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю і смажимо його на олії до прозорості.
Крок 3. Розкладаємо обсмажену цибулю з м’ясним заготівлях.
Крок 4. Відварюємо курячі яйця, ріжемо їх кубиками і розмішуємо з майонезом.
Крок 5. Перекладаємо яєчну начинку на м’ясну основу.
Крок 6. Доповнюємо заготовки тертою картоплею.
Крок 7. Поливаємо його майонезом і посипаємо сіллю.
Крок 8. Посипаємо частування тертим сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Крок 9. Стожки з фаршу під шубою в духовці готові. Діліть на порції і подавайте до столу!