Свиняча рулька в рукаві в духовці – 6 рецептів з покроковими фото

М’ясо, запечене в духовці в рукаві завжди виходить ніжним і ароматним. Не є винятком і свиняча рулька. Таке м’ясне блюдо підійде для святкового столу, незважаючи на те, що це одна з найбільш доступних частин свинячої туші. За зібраними нами 6 рецептами, Ви зможете приготувати відмінну свинячу рульку в духовці.

Як смачно запекти свинячу рульку в рукаві в духовці?

Досить простий спосіб приготувати свинячу рульку в духовці. Незважаючи на те, що такі частини м’яса найчастіше використовують у приготуванні холодцю, в запеченому вигляді свиняча рулька виходить нітрохи не гірше.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Свиняча рулька 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Мед 3 ст. л.
  • Гірчиця 2 ст. л.
  • Соус соєвий 40 мл

Процес приготування:

  1. Як смачно запекти свинячу рульку в рукаві в духовці? Мед змішайте з гірчицею, соєвим соусом і сіллю.
  2. Рульку помийте, зробіть невеликі надрізи в різних місцях і вкладете в них очищені зубчики часнику.
  3. Рульку помістіть в підходящу за розміром форму і залийте медовим маринадом, приберіть рульку в холодильник мінімум на півгодини для маринування.
  4. Потім вкладіть рульку в рукав для запікання, туди ж влийте що залишився маринад, закріпіть його краю. Запікайте м’ясо в духовці при 200 градусах протягом 2 годин.
  5. Рульку наріжте на порції і подавайте до столу з гарніром по своєму смаку.