Мясо по-тайськи – 5 рецептів приготування з покроковими фото

М’ясо по-тайськи з свинини

М’ясо по-тайськи з свинини – це апетитне частування, яке точно різноманітить ваше домашнє меню. Подавайте яскраве за смаком страва до обіду або вечері. За бажанням, його можна доповнити розсипчастим рисом. Обов’язково спробуйте приготувати соковите м’ясо з нашого покрокового рецептом.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Свинина – 300 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Гриби печериці – 180 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Масло рослинне – 80 мл

Для соусу:

  • Соус соєвий – 50 мл
  • Оцет рисовий – 0,5 ст. л.
  • Крохмаль картопляний – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо соєвий соус, рисовий оцет і картопляний крохмаль. Перемішуємо.

Крок 2. Свинину добре промиваємо та нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 3. Гриби промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками.

Крок 4. Очищений від насіння болгарський перець ріжемо тонкою соломкою.

Крок 5. Також соломкою ріжемо очищену моркву.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо на нього соломку свинини, обсмажуємо до яскравого рум’янцю.

Крок 7. Прибираємо свинину з сковороди і кладемо сюди скибочки грибів. Їх також смажимо до рум’янцю.

Крок 8. Після грибів у цій же сковороді обсмажуємо болгарський перець.

Крок 9. Далі смажимо соломку моркви.

Крок 10. Всі обсмажені інгредієнти викладаємо в сковороду. Вливаємо підготовлений соєвий соус і додаємо подрібнений часник. Перемішуємо і через хвилину знімаємо з плити.

Крок 11. М’ясо по-тайськи з свинини готово. Викладайте на тарілки і подавайте до столу!