М’ясо з овочами по-тайськи
М’ясо з овочами по-тайськи – це соковита і яскрава частування, яке різноманітить ваш домашній стіл. Подавайте апетитне блюдо до обіду або вечері. Можна доповнити гарніром з розсипчастого рису. Обов’язково спробуйте приготувати страву на нашу покрокового рецептом!
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Яловичина – 0,5 кг
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Квасоля стручкова – 400 гр.
- соєвий Соус – 4 ст. л.
- Часник сушений – 1 ч. л.
- Імбир сушений – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Яловичину добре промиваємо під водою і після ріжемо її тонкою соломкою. Маринуємо м’ясо в суміші із соєвого соусу, олії, сушеного часнику і імбиру. Залишаємо на 30 хвилин.
Крок 2. Очищаємо цибулю й ріжемо його тонкими півкільцями.
Крок 3. Моркву ріжемо тонкими шматочками.
Крок 4. Болгарський перець звільняємо від насіння. Ріжемо овочі тонкою соломкою.
Крок 5. Обсмажуємо цибулю з морквою, болгарським перцем до м’якого стану.
Крок 6. Доповнюємо розм’якшені овочі стручкової квасолею. Можна використовувати також і заморожений продукт.
Крок 7. Мариноване м’ясо окремо обсмажуємо до готовності і відправляємо його до овочів. Перемішуємо, тушкуємо ще 5-10 хвилин і прибираємо з вогню.
Крок 8. М’ясо з овочами по-тайськи готово. Подавайте до столу!