Мясо по-тайськи – 5 рецептів приготування з покроковими фото

М’ясо з овочами по-тайськи

М’ясо з овочами по-тайськи – це соковита і яскрава частування, яке різноманітить ваш домашній стіл. Подавайте апетитне блюдо до обіду або вечері. Можна доповнити гарніром з розсипчастого рису. Обов’язково спробуйте приготувати страву на нашу покрокового рецептом!

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,5 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Квасоля стручкова – 400 гр.
  • соєвий Соус – 4 ст. л.
  • Часник сушений – 1 ч. л.
  • Імбир сушений – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину добре промиваємо під водою і після ріжемо її тонкою соломкою. Маринуємо м’ясо в суміші із соєвого соусу, олії, сушеного часнику і імбиру. Залишаємо на 30 хвилин.

Крок 2. Очищаємо цибулю й ріжемо його тонкими півкільцями.

Крок 3. Моркву ріжемо тонкими шматочками.

Крок 4. Болгарський перець звільняємо від насіння. Ріжемо овочі тонкою соломкою.

Крок 5. Обсмажуємо цибулю з морквою, болгарським перцем до м’якого стану.

Крок 6. Доповнюємо розм’якшені овочі стручкової квасолею. Можна використовувати також і заморожений продукт.

Крок 7. Мариноване м’ясо окремо обсмажуємо до готовності і відправляємо його до овочів. Перемішуємо, тушкуємо ще 5-10 хвилин і прибираємо з вогню.

Крок 8. М’ясо з овочами по-тайськи готово. Подавайте до столу!