Мясо по-тайськи – 5 рецептів приготування з покроковими фото

М’ясо по-тайськи з огірками

М’ясо по-тайськи з огірками порадує вас своїм яскравим смаком і неймовірною соковитістю. Таке частування нікого не залишить байдужим, а приготувати його не складе особливої праці. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Будь куряче м’ясо без кістки – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Соус соєвий – 1/3 склянки
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче м’ясо ріжемо соломкою і обсмажуємо в сковороді з рослинною олією до зміни кольору.

Крок 2. Доповнюємо курячий продукт тонкими півкільцями цибулі. Перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин.

Крок 3. Викладаємо в загальну масу соломку болгарського перцю і моркви. Смажимо все разом до м’якості овочів.

Крок 4. Додаємо спеції і соєвий соус.

Крок 5. Відправляємо в загальне блюдо соломку з огірка.

Крок 6. Перемішуємо вміст і знімаємо з плити. Закриваємо кришкою і даємо настоятися протягом 15 хвилин.

Крок 7. М’ясо по-тайськи з огірками готово. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!