М’ясо по-тайськи з огірками
М’ясо по-тайськи з огірками порадує вас своїм яскравим смаком і неймовірною соковитістю. Таке частування нікого не залишить байдужим, а приготувати його не складе особливої праці. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Будь куряче м’ясо без кістки – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Соус соєвий – 1/3 склянки
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче м’ясо ріжемо соломкою і обсмажуємо в сковороді з рослинною олією до зміни кольору.
Крок 2. Доповнюємо курячий продукт тонкими півкільцями цибулі. Перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин.
Крок 3. Викладаємо в загальну масу соломку болгарського перцю і моркви. Смажимо все разом до м’якості овочів.
Крок 4. Додаємо спеції і соєвий соус.
Крок 5. Відправляємо в загальне блюдо соломку з огірка.
Крок 6. Перемішуємо вміст і знімаємо з плити. Закриваємо кришкою і даємо настоятися протягом 15 хвилин.
Крок 7. М’ясо по-тайськи з огірками готово. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!