Стейк з яловичини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Хочете приготувати в домашніх умовах даний ресторанну страву? Використовуйте для цього кулінарну збірку 10-і стейків з яловичини. Яскраве м’ясне блюдо підійде для смачної і ситної вечері. Можна подавати зі свіжими овочами, продуктами на грилі і будь-якими іншими гарнірами за смаком.

Стейк з мармурової яловичини на сковороді

Самі ідеальні м’ясні стейки виходять з мармурової яловичини. Дороге ресторанну страву нескладно приготувати в домашніх умовах, якщо використовувати перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти на
2 порц.

  • мармурова Яловичина 500 гр.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для яловичини за смаком
  • Олія оливкова 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Стейки мармурової яловичини промиваємо під холодною водою і обсушуємо з допомогою паперового рушника.
  2. Далі м’ясо ретельно натираємо сіллю і спеціями з обох сторін. Спеції додаємо за своїм розсудом.
  3. Прогріваємо сковороду до температури 180 градусів.
  4. Обмазуємо поверхню оливковим маслом і кладемо сюди яловичину. Смажимо з обох сторін по 5 хвилин. За цей час стейки підрум’яняться і пустять сік.
  5. Соковите і м’яке мармурове м’ясо готове. Подавайте до столу з овочами або іншими гарнірами.