Суп з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Щі з фаршем

Щі з фаршем готуються дуже просто і легко, тому навіть якщо ви вперше вирішили спробувати зварити домашній наваристий супчик, то цей рецепт доведеться як ніколи до речі. Поєднання інгредієнтів настільки вдале, що ми заздалегідь рекомендуємо готувати з запасом і подавати до столу зі сметаною.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2 л.

Інгредієнти:

  • Вода – 1,5 л
  • Фарш м’ясний – 150 гр.
  • Капуста білокачанна – 1/3 качана.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатна – 1 ч. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо крупно натерту моркву і тонкі цибульні півкільця.

Крок 2. До розм’якшеним овочів відправляємо фарш, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин.

Крок 3. В ту ж жароміцний посуд викладаємо соломку з капусти, продовжуємо теплову обробку.

Крок 4. Як капуста обм’якла, вводимо пасту з перетертих томатів і гарненько перемішуємо.

Крок 5. У цей час у киплячу воду закидаємо кубики картоплі.

Крок 6. Вміст сковорідки перекладаємо до картоплі, солимо і, закривши кришкою, варимо на мінімальному нагріві близько 15 хвилин.

Крок 7. За 3-5 хвилин до готовності всіх компонентів, видавлюємо в суп часник.

Крок 8. Розливаємо борщ по тарілках і обов’язково присмачую сметаною – дегустуємо. Приємного апетиту!