Щі з фаршем
Щі з фаршем готуються дуже просто і легко, тому навіть якщо ви вперше вирішили спробувати зварити домашній наваристий супчик, то цей рецепт доведеться як ніколи до речі. Поєднання інгредієнтів настільки вдале, що ми заздалегідь рекомендуємо готувати з запасом і подавати до столу зі сметаною.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2 л.
Інгредієнти:
- Вода – 1,5 л
- Фарш м’ясний – 150 гр.
- Капуста білокачанна – 1/3 качана.
- Картопля – 3 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Паста томатна – 1 ч. л.
- Часник – 2 зуб.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо крупно натерту моркву і тонкі цибульні півкільця.
Крок 2. До розм’якшеним овочів відправляємо фарш, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин.
Крок 3. В ту ж жароміцний посуд викладаємо соломку з капусти, продовжуємо теплову обробку.
Крок 4. Як капуста обм’якла, вводимо пасту з перетертих томатів і гарненько перемішуємо.
Крок 5. У цей час у киплячу воду закидаємо кубики картоплі.
Крок 6. Вміст сковорідки перекладаємо до картоплі, солимо і, закривши кришкою, варимо на мінімальному нагріві близько 15 хвилин.
Крок 7. За 3-5 хвилин до готовності всіх компонентів, видавлюємо в суп часник.
Крок 8. Розливаємо борщ по тарілках і обов’язково присмачую сметаною – дегустуємо. Приємного апетиту!